傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
爸打我買左張Cmhk藍卡,開左3G lite,但得果百幾k 一秒,係咪有咩setting

上面咪講咗藍卡最快0.8Mb

唔經清觀仲有咩方法可以自己搞掂?
邊到有平既3台 4G卡賣,諗著買張黎試下office果到收得好唔好,點知核武卡最平都要2舊水一張

Network3

都幾貴下,成250蚊張

Network3

都幾貴下,成250蚊張

咁3台自家有$38/1gb卡嘅

你又唔講要乜

你又唔講要乜

肯定係講MNP核武啦~

Network3

都幾貴下,成250蚊張

試網38/1gb 長用就network3

Network3

都幾貴下,成250蚊張

試網38/1gb 長用就network3

thanks
其實我唔睇片2gb都夠用 咁係咪轉卡仲抵?
而家用緊sun mobile 4g plan 百幾蚊 但係好慢 load圖都load成世
而家用緊sun mobile 4g plan 百幾蚊 但係好慢 load圖都load成世

Hello 咭 2gb 下載有 6m 速度 60幾蚊一個月 ig 睇片 圖 無問題

利 用緊
風雲卡其實係乜野樣?

好似話限速快過藍紅卡?

藍紅最快0.8Mb(我用過)
風雲最快1.0Mb(未見過人test)

所謂既風雲卡

Hello 咭 2gb 下載有 6m 速度 60幾蚊一個月 ig 睇片 圖 無問題

利 用緊

已mark低 thx
完約試下轉
yourmobile 無左promotion offer
我過多幾日用返network 3 data
舊款卡一定要過冷河轉network 3 4g卡

多口問吓。。network 3行邊個台?3?

故名思義啦下話

故名思義啦下話

博吓有冇可能唔係啫
風雲卡其實係乜野樣?

好似話限速快過藍紅卡?

所謂既風雲卡

其實張卡係點嘅樣
風雲卡其實係乜野樣?

好似話限速快過藍紅卡?

所謂既風雲卡

其實張卡係點嘅樣

上網搵卡巴仁
有冇巴打用過風雲卡知道用唔用到cmhk 網上增值d 優惠

冇野啦
知唔知卡巴人邊到有門市

冇野啦
知唔知卡巴人邊到有門市

同埋d 增值優惠又係乜玩法
風雲卡其實係乜野樣?

好似話限速快過藍紅卡?

所謂既風雲卡

其實張卡係點嘅樣

上網搵卡巴仁

卡巴仁唔係$98/30日?
清觀寫風雲$68/30日既?
呢D儲值卡係咪唔可以打電話?
呢D儲值卡係咪唔可以打電話?

睇邊張掛,我見好多都打到,有少部分係打唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞