傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有無巴打用過lycamobile?
個個都話伏 有無用過既分享下

慢 ping高 難搵地方買增值

10Gb後限速128k

想知10gb 前既速度點同mtr 會唔會上唔到網
hemat 我都頂得順lyca應該ok 掛?

3g/4g hemat先
其次地鐵用?

mtr 多呀
hemat 3g
不過成日有signal但上唔到網
想問下,如果攜號轉台(2張都係儲值卡),A轉去B ,A 卡要生效左先轉到? (E.g. 打過電話) Thanks

最快三日

可能我1999 sor
即係我A卡新買B卡都係新買,2張都完全未用過
係咪A卡要activate 左(e.g. 打過一次電話) 先可以轉到個no. 去B卡
唔該哂巴打

轉台唔可以用一般卡㗎喎
你rephrase 吓先

一張係kabayan 一張係半日4G
想將kabayan no. 轉落4G到

我答你
Mission impossible
某人或者天價同你死掂去

唔該哂巴打
想問下,如果攜號轉台(2張都係儲值卡),A轉去B ,A 卡要生效左先轉到? (E.g. 打過電話) Thanks

最快三日

可能我1999 sor
係咪A卡要activate 左(e.g. 打過一次電話) 先可以轉到個no. 去B卡
唔該哂巴打

轉台唔可以用一般卡㗎喎

我答你
某人或者天價同你死掂去

巴打點買到半日4g
比d tips 都好丫
有無巴打用過lycamobile?
個個都話伏 有無用過既分享下

慢 ping高 難搵地方買增值

10Gb後限速128k

想知10gb 前既速度點同mtr 會唔會上唔到網
hemat 我都頂得順lyca應該ok 掛?

3g/4g hemat先
其次地鐵用?

mtr 多呀
hemat 3g
不過成日有signal但上唔到網

咁你應該頂得順lyca
(本人對其飄忽慢十拍表現表示願者上鉤

最快三日

可能我1999 sor
唔該哂巴打

轉台唔可以用一般卡㗎喎

我答你
某人或者天價同你死掂去

巴打點買到半日4g
比d tips 都好丫

你屋企(可能有)個賓賓
有冇邊隻卡平又可以轉號碼 主要公司機 收下whatsapp耐唔耐睇下片 3gb內都夠哂用 唔該哂咁多位巴打
有冇邊隻卡平又可以轉號碼 主要公司機 收下whatsapp耐唔耐睇下片 3gb內都夠哂用 唔該哂咁多位巴打

Hello

Hello

邊度有得買?
請問有無巴打知道新出個張smt半日4g同原本個張有咩分別?

你意思指藍卡紅卡?

巴打知唔知藍卡邊度有得出?

不過呢⋯⋯

我近排已經狂行啲賓印舖,都冇嘅

唔係嗰啲地方

但係啲賓印街霸可以點搵?

Hello

邊度有得買?

mnp 要去csl 指定六間鋪
新卡就去賓印鋪睇下啦
用緊smt plan
得6gb
驚唔夠用
想問下有咩卡可以做後備?

Hello
HeHe 直消 $50蚊儲值卡買5送1
想問如果要35-40Gb 一個月 唔洗通話分鐘既4G/3G無限數據 唔鎖速用咩卡好 因為要七月先可以整wifi 要頂住先 唔洗入wifi蛋
只係想要多個電話number黎開多個whatsapp for工作用途
唔打電話唔上網 係咪hello卡最好
只係想要多個電話number黎開多個whatsapp for工作用途

係, 二十蚊半年

鴨記幾蚊買到張啦
有無啲期限係一年既數據卡?
例如10GB 一年

鴨記幾蚊買到張啦

好似會個個月扣錢
雖然唔貴 不過都好浪費
例如10GB 一年

NetworkIII
例如10GB 一年

華龍
有賓賓想mnp舊number去半日4g要去邊度整
有冇唔洗過海既地點
有賓賓想mnp舊number去半日4g要去邊度整
有冇唔洗過海既地點

你試吓荃灣
唔得唔關我事

鴨記幾蚊買到張啦

好似會個個月扣錢
雖然唔貴 不過都好浪費

我以為你要開個冧把 唔洗養
例如10GB 一年

NetworkIII

用過 真心唔錯 吾夠用一個月都用10gb 所以用緊佢個 14日 6gb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞