傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想買個張國際萬能卡黎頂多幾多月

係咪鴨記個啲就有
上網睇個價好海鮮
為免觸犯板規,本人會在你的引文部分字眼以高登/連登專用術語取代原有字眼。

(1) 其實古代人改一堆怪名的目的是欺負唔做功課的用家,
在GOOGLE可以SEARCH到呢些怪名的真實商品名稱。

你自問經常在EPC流連,這些怪名問題不大……

(2) 市面售賣的「核武卡」的確與古代人有分別,就是鴨記唔會有檔口或舖頭有MNP「核武」白卡。
市面上的「核武卡」本身是全新卡,但所有通話及數據服務收費是完全一樣的。

(3) 除非你真的需要MNP去4G「核武」這款卡,否則任何品牌的儲值卡如有直接辦理MNP渠道,
就應該取易不取難,不要幫襯古代人,唔駛人教。

事實上,宜家應該唔會再有人去買N3 4G卡 (包括全新卡或做MNP),
因為國際萬能卡即將有MNP服務。

(4)  lycamobile問題,我覺得佢似不學無術,多過似胡言亂語。
其實他有無真係上過堂?讀過書知道VPN原理呢?

古代人的經驗話俾我們知,長遠獲取利用儲值卡節省開支的資訊,最好方法都是多上EPC,
或蠢些看「依鬆」同「依派士」。亦可以改為留意一些辦事作風較接近正常香港人的儲值卡檔口FB,
例如「小X電話卡」(又名「Y龍電話卡」,利申:本人並非該口之負責人或持分者)。

咁我再搵搵資料 thx

係咪鴨記個啲就有
上網睇個價好海鮮

呢張鴨記有啲難搵

呢張比雙e炒熱咗
簡電訊數碼係因為得佢可以淨簽一年,同埋上台買電話同行最平。

同埋實際使用街度唔差,反而收得最差係屋企但屋企可以用WiFi都冇野囉

同埋實際使用街度唔差,反而收得最差係屋企但屋企可以用WiFi都冇野囉

csl 個野仔
衰極點都有個譜掛

我個plan係舊客戶升級既,如果你地揾FB/Sales可能仲有得再平D
一個月>8gb有無咩卡推介

csl 個野仔
衰極點都有個譜掛

我住山腳既村屋啊

2張平既4G 5GB儲值卡

例如your mobile

有冇新鴉片卡出

有冇新鴉片卡出

咪就your mobile 囉

有冇新鴉片卡出

係咪冇晒+7日優惠
點睇abc mobile張卡

有冇新鴉片卡出

係咪冇晒+7日優惠

...

講漏咗 想要mnp
用緊iPhone又無買wifi蛋

Cmhk 可以淨簽一年

我個plan係舊客戶升級既,如果你地揾FB/Sales可能仲有得再平D

$136 即屌

唔多覺呢間野有sales

csl 個野仔
衰極點都有個譜掛

我住山腳既村屋啊

山腳既村屋
點睇abc mobile張卡

平民玩c台wifi 之選
教你三折玩 4G 無限數據卡
每月 $30!6GB 後限速 http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=23981

俾E鬆報導完即係好快會收皮

好正
邊度有得賣
點睇電訊數碼新plan 118 4G 5GB 42.2mbs?過左5GB限384kps

ok wo
384仲睇到youtube

你問我
$78 同$118
心理關口難過

118+行刑費$18 先$136

係咪鴨記個啲就有
上網睇個價好海鮮

呢張鴨記有啲難搵

呢張比雙e炒熱咗

買左張70蚊
落雨唔想周圍搵

肥花好似有人賣55
點睇電訊數碼新plan 118 4G 5GB 42.2mbs?過左5GB限384kps

ok wo
384仲睇到youtube

你問我
$78 同$118
心理關口難過

118+行刑費$18 先$136

用your mobile留低既帳號
call wifi八成時間都load空氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞