傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
btw 用撚緊hemat,新卡十鳩幾蚊1gb

邊度買咁平?

原價買
有冇無線上網儲值卡?

4G 無線上網,冇數據限制,冇速度限制

想問有冇人知邊度可以買到?
LM
張your mobile 好快好順,多謝推介
不過點先可以check data?

*109#?

得餘額,冇data 用量check

Your mobile 有得check

https://prepaid.hkcsl.com/login?lang=ZH

我都博緊your mobile 14日6g優惠延長

召喚 清觀 過黎賣自己張宇宙核武
Barkadahan in Smartone

疑惑左好耐應唔應該同清觀/ 乘時出卡,佢有咩咁巴閉可以獨家代理?

今日直產中環環球(1樓159號舖)出卡,成功出到半日4G(使用自己hkid)
[[唔洗扮古天樂,D staff精通英文廣東話]]
同埋而家做緊promo首月月費只需20蚊!!!其後亦只需$148/月
睇完張leaflet介紹半日4G正名係4G Data Plan,Starter Kit原價賣$150(上文提到而家做緊promotion只需$20),有第一個月嘅月費同$2嘅儲值額
另外全日3G正名叫mobile broadband sim card,賣$208,有第一個月嘅月費同$20嘅儲值額

以上2張卡都必須使用id登記,
根據職員所講:
每張id只可以登記3個主號碼(即$50數碼賓卡或半日4G),
而每個主號碼最多可附加3個mobile broadband號碼(即全日3G)。
所以理論上,一個人最多只可以出3張半日4G同9張全日3G合共12張卡

增值方面,出卡日=m-date 即是cut off date。系統每月會係m-date之後一日扣除所需月費。如儲值不足卡會進入停機狀態,停機30日內儲值都不足以扣除所需月費張卡將永久無效(而不是某人所講嘅7日)

我打呢篇文出黎係正大家視聽為一眾高用量用家提供貼士,以免被人水,用幾百蚊買張幾草野就買到嘅卡,用自己名登記點都好過買唔知頭唔到路嘅卡。

今次講住咁多,體驗下無限上網嘅樂趣,如有更多發現,定必同各位分享。

補充:
半日4G($148/month):
9am-9pm全速
9pm-9am 1Mbps
(可通話)

全日3G($188/month):
全日全速3G
(不可通話)

FUP:同正牌數仔一樣5GB後降priority

我見有人賣果個版本可以解到半日全速,之後就可以變做全日全速,仲可以MNP落張卡到
雖然真係貴左d

疑惑左好耐應唔應該同清觀/ 乘時出卡,佢有咩咁巴閉可以獨家代理?

今日直產中環環球(1樓159號舖)出卡,成功出到半日4G(使用自己hkid)
同埋而家做緊promo首月月費只需20蚊!!!其後亦只需$148/月
睇完張leaflet介紹半日4G正名係4G Data Plan,Starter Kit原價賣$150(上文提到而家做緊promotion只需$20),有第一個月嘅月費同$2嘅儲值額
另外全日3G正名叫mobile broadband sim card,賣$208,有第一個月嘅月費同$20嘅儲值額

根據職員所講:
每張id只可以登記3個主號碼(即$50數碼賓卡或半日4G),
而每個主號碼最多可附加3個mobile broadband號碼(即全日3G)。
所以理論上,一個人最多只可以出3張半日4G同9張全日3G合共12張卡

增值方面,出卡日=m-date 即是cut off date。系統每月會係m-date之後一日扣除所需月費。如儲值不足卡會進入停機狀態,停機30日內儲值都不足以扣除所需月費張卡將永久無效(而不是某人所講嘅7日)

我打呢篇文出黎係正大家視聽為一眾高用量用家提供貼士,以免被人水,用幾百蚊買張幾草野就買到嘅卡,用自己名登記點都好過買唔知頭唔到路嘅卡。

今次講住咁多,體驗下無限上網嘅樂趣,如有更多發現,定必同各位分享。

補充:
9am-9pm全速
(可通話)

全日全速3G
(不可通話)

我見有人賣果個版本可以解到半日全速,之後就可以變做全日全速,仲可以MNP落張卡到
雖然真係貴左d

請問邊度見到?

根據職員所講:

補充:
9am-9pm全速
(可通話)

全日全速3G
(不可通話)

雖然真係貴左d

請問邊度見到?

肥花
Ypur mobile邊到有得買?
用緊Lycamobile 68蚊Unlimited Data做tethering拖兩個Wifi Webcam..冇投訴
有冇傳說核武卡資訊
請問巴打們 有冇4g 夠快無限數據既牌子介紹下。純睇片打機,通話分鐘100mins都夠哂!thx

以前有人介紹大檸樂卡,我只見網上有人放
比人睇片打機,但係幾貴咁

你會唔會考慮下CSL Your mobile 4g 6gb FUP /14日
因為50蚊張,同時可以作電話用途
我自己而家都用緊 暫時都ok

我本身用緊3 ,之後爆plan ,同事幫我買左張$38csl 外傭卡儲值$90定唔記得幾錢,send 過msg 就轉無限上網plan ....... 點個上面show 4G 都係好很慢........慢到load 唔到YouTube ,mytv super 就睇下停下.....

38 蚊 唔係 hello 就係hemat , 一張3.6 無限 一張7.2但九成時間唔足速,咁你認為可以有幾快?

呢張

印版 hemat , 一樣

要部機轉行3g only
用緊MB
CMHK 4g 2gb 1個月
成日斷線
召喚 清觀 過黎賣自己張宇宙核武

佢唔過來
yourmobile 哥張有無人知係咪無買1送1了?
放棄yourmobile
用緊華龍4G + lycamobile

有無資料

雖然真係貴左d

請問邊度見到?

肥花

有冇link,巴打

雖然真係貴左d

請問邊度見到?

肥花

有冇link,巴打

http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=4935307
admin見到唔好BAM我,未有PM

有無資料

華龍用黎keep number 同分鐘
lycamobile $68 / 10GB / 速度3-13mbps都試過
不過平時都係Facebook, aastock 同睇下blog
少睇片所以唔覺得窒

有無資料

華龍用黎keep number 同分鐘
lycamobile $68 / 10GB / 速度3-13mbps都試過
不過平時都係Facebook, aastock 同睇下blog
少睇片所以唔覺得窒

只係做任何嘢慢兩拍
忍都就用

根據職員所講:

補充:
9am-9pm全速
(可通話)

全日全速3G
(不可通話)

雖然真係貴左d

MNP 呢個張卡,係要搵菲律賓外傭身份證做登記,您想您個號碼係他人名下嗎???
果位賣家自然就要定咁高價錢,係令您唔想去搞
有冇傳說核武卡資訊

Network III 3G儲值咭$198、$200、($600只可以轉錢出不可接收)、7仔$48 7-connect及Network III 4G儲值咭$200其它可以互雙轉錢.
由咭A轉錢過咭B,$5.-倍數......任您左轉右轉無收費.
1.先註冊SEND去 : **116*(6 digital password)#   
2.再SEND去 : *#116*(9xxxxxxx)*(5/10至1000)*(6 digital password)#

重有個$1.-入錢延期半年,用繳費靈 pps或恒生 e-Banking.
商戶編號 : (06) , 儲值咭賬戶 : (儲值咭號碼+查閱號碼)

Network III 4G儲值咭免費Wi-Fi 服務 申請*127 * 8 #
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞