傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想試下3個網絡係咪買萬能卡好啲

屯門有
得3-4個月時間係hk,想keep number,同每月用大約2-5g數據 有咩卡介紹
如果想養卡,唔會自動扣月費,有多data 用可以買邊張
最好有得增值買data
如果每個月扣5蚊以下都可以接受
部機只會聽歌 whatsapp 同玩 pad
巴打有何高見

華龍卡

屯門有

係咪新墟個頭?
最平mnp係邊平 想過一過冷河

同埋想問下 如果要MNP 其實要帶啲咩野?
我見啲人講話大卡 係咪即係一買儲值卡 有埋number個張野?
如果唔見左仲可唔可以mnp?

有無人答到我

屯門有

係咪新墟個頭?

好似係
我唔識佢
我張卡巴人突然unlock左FUP

爆左差唔多40GB,今晚完4G lite plan

3-4mb 無fub?

3-4mb 無fub?

係既話好屈機

3-4mb 無fub?

係既話好屈機

無啦啦最尾個3-4個鐘突然由限速升返上未過FUP嘅速度
3個網同app咁撚on9
個網好似冇剩餘數據用量睇
個my3 app又係咁話系統繁忙 垃撚圾
好彩個速度冇事

想問下點先睇到剩低既月量

我見啲人講話大卡 係咪即係一買儲值卡 有埋number個張野?

有無人答到我

大卡既話係啊,個張有num既野

有無人答到我

大卡既話係啊,個張有num既野

大卡即係背面有barcode、寫住電話號碼個張

如果冇左,除左上台之外就

3-4mb 無fub?

係既話好屈機

無啦啦最尾個3-4個鐘突然由限速升返上未過FUP嘅速度

cmhk係周時咁樣忽忽地
想問有張people年代$78 2G紅卡(免月費果張)
入面有350蚊
如果我想將所有錢轉落卡巴人
咁樣得唔得架?
想問有張people年代$78 2G紅卡(免月費果張)
入面有350蚊
如果我想將所有錢轉落卡巴人
咁樣得唔得架?

唔得。普通卡無得轉錢
3個網同app咁撚on9
個網好似冇剩餘數據用量睇
個my3 app又係咁話系統繁忙 垃撚圾
好彩個速度冇事

想問下點先睇到剩低既月量

求救
4點幾am 測速幾快
4點幾am 測速幾快 3台 4g 42mbps 6gb送2gb個張(唔知張卡叫咩名)
留名
4點幾am 測速幾快 3台 4g 42mbps 6gb送2gb個張(唔知張卡叫咩名)

重點係咩卡

重點係咩卡

3 network 4g個張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞