傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
儲值卡上台後可唔可以轉返儲值卡用?

中移動得

閪移動
我用緊one2free
儲值卡上台後可唔可以轉返儲值卡用?

中移動得

閪移動
我用緊one2free

No
testing
有無推介係可以放pocketWi-Fi,唔洗通話,無限3G/4g,正正常常唔好限速
Hello卡是咪呢張?

Yes 用緊
咁3 增值邊度抵

想問呢張係咩卡,咩速度同fub
用緊CSL plan
點轉翻去儲值卡
係咪去CMHK門市講轉就得
而家仲有無一卡兩號 之前強國好似實名制好多儲值卡廢左

我都想知係咪真係完全同一樣自己買會平咁多
但幫襯佢又會幫你增值 又有coupon

Coupon得果$50
就算唔係同佢買都可以搵佢增值

原來係咁架 咁我仲幫唔幫襯佢買好
原定一號開卡

岩岩星期二自己爬完文去出左張
自己id卡加 150蚊就搞掂
因用緊第一個月未洗增值
但都搵左資料 賓鋪買卷都係48蚊張
自己去西灣河睇就47x=10張
用券增多10%

c hing, 即開即用?? 可以帶number 轉台嗎??

巴打想問下你話個d 增值卷係100面值
定50蚊面值?
想問巴打黎緊會去中國大陸幾日,有冇咩無限上網4g上網卡推薦下,要tetherIng
有冇巴打知3G核武卡係咪轉左新plan
岩岩發現$98plan有6GB咁多
有冇更多資訊分享?
想問巴打黎緊會去中國大陸幾日,有冇咩無限上網4g上網卡推薦下,要tetherIng

無得無限
除非$$$$$
賓妹用咩卡好?

Hello卡全鴨街同pccw都話無
賓妹用咩卡好?

Hello卡全鴨街同pccw都話無

去指定6間csl

想問呢張係咩卡,咩速度同fub

數碼通外傭儲值卡
1mb 10gb fup
想問下有咩中港兩地既卡只要你keep住充值就唔會逾期
岩岩買左跨境王
但即使有充值都係得90日有效期
如果之後去既話又要再買過
想問下有咩中港兩地既卡只要你keep住充值就唔會逾期
岩岩買左跨境王
但即使有充值都係得90日有效期
如果之後去既話又要再買過

keep住一路到期就入
信你係呢張https://www.cugstore.com/hk/data-card/stop-sale/cross-border-king.html
LYCA出左個$49 無限DATA 電話 SMS

啲ping不敢恭維
想每個月爆data個陣用,邊張卡好?

同問
用緊d 10gb玩一年既卡,覺得都係有d貴

同原本unlimited 68蚊有咩分別
有無邊張上網卡(唔洗打出打入)抵用而又唔洗出SSP(好遠 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞