傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
本身用開sun mobile
而家就夠期
諗住將number轉去純通話平plan
有咩推介?

Hello

直接去csl申請?
各位巴打,
有咩卡定位似hemat 卡,
Hetmat 卡得印尼文,睇唔明,但個plan 岩晒我

用緊hemat, 其實上返csl儲值卡個網就可以變返英文sms

有d巴打話清觀好串好麻煩,但我自己用hemat卡又ok既,至少增值係入數比佢,佢WhatsApp增值卷黎,大家都方便,可以d核武卡果d就真係麻煩d
各位巴打,

用緊hemat, 其實上返csl儲值卡個網就可以變返英文sms

有d巴打話清觀好串好麻煩,但我自己用hemat卡又ok既,至少增值係入數比佢,佢WhatsApp增值卷黎,大家都方便,可以d核武卡果d就真係麻煩d

我轉唔到

上網睇算
留名
本身用開sun mobile
而家就夠期
諗住將number轉去純通話平plan
有咩推介?

Hello

直接去csl申請?

佢唔係plan
各位巴打,

我轉唔到

上網睇算

有辦法轉中文添
hemat個fup係唔係更新左??

冇變
中國移動出咗張MySim, 好似幾好

我唔識計數
個基本月費$50點翻本
我一個月要用幾十gb
之前唔識 搵左清觀
佢都係推介我用smt 3g 無限/4g 半日果張
佢話FUP完都係高ping 對網速無影響
但佢650買張卡再之後每個月增值 不過特定日子開卡就有超市禮劵回贈咁

我見上面有巴打講可以自己去開張卡200幾
係咪香港人都得?純粹要id 登記?
同埋係咪真係用十幾廿GB 都應付到
跪求各位幫忙 唔該哂

用緊黎做家居寬頻
頭24個鐘已經過5GB都無咩點跌速
幫襯完佢先睇到依到話$200搞掂都咪話唔dump春
唯一投訴係覆人覆得好慢
我一個月要用幾十gb
之前唔識 搵左清觀
但佢650買張卡再之後每個月增值 不過特定日子開卡就有超市禮劵回贈咁

跪求各位幫忙 唔該哂

用緊黎做家居寬頻
唯一投訴係覆人覆得好慢

我都想知係咪真係完全同一樣自己買會平咁多
但幫襯佢又會幫你增值 又有coupon
我一個月要用幾十gb
之前唔識 搵左清觀

跪求各位幫忙 唔該哂

用緊黎做家居寬頻
唯一投訴係覆人覆得好慢

Coupon得果$50
就算唔係同佢買都可以搵佢增值

最近用緊呢張,150$ 30日 10G 4G
不過網速完全稱唔上4g ,得3mb
唔多掂,有無其他推薦

唔多掂,有無其他推薦

呢張我而家用緊吊命 廢到

用緊黎做家居寬頻
唯一投訴係覆人覆得好慢

Coupon得果$50

原來係咁架 咁我仲幫唔幫襯佢買好
原定一號開卡

唔多掂,有無其他推薦

呢張我而家用緊吊命 廢到

我都係呀屌

Coupon得果$50

原定一號開卡

學樓上巴打話齋
同佢買貴d就即買即用
要平就去中環出卡 時間同車錢

我都係咁安慰緊自己果時唔洗特登過海出卡
各位巴打,

緊係方便啦 收你幾錢呀

之前自己去買卷 買100送30額 再送張50卷, 張50又送15額.

即係100蚊=195

唔多掂,有無其他推薦

Vave伏到仆街
出咗個幾月就已經俾EPC班友BT到收撚咗皮
4G無限又要爽既最正應該係樓上有人講過既數碼賓
大陸上網卡有冇咪研究?
大陸上網卡有冇研究?
大陸上網卡有冇研究?

好麻煩
冇乜心水

Coupon得果$50

原定一號開卡

岩岩星期二自己爬完文去出左張
自己id卡加 150蚊就搞掂
因用緊第一個月未洗增值
但都搵左資料 賓鋪買卷都係48蚊張
自己去西灣河睇就47x=10張
用券增多10%
各位巴打,

緊係方便啦 收你幾錢呀

之前自己去買卷 買100送30額 再送張50卷, 張50又送15額.

即係100蚊=195

邊到買
巴打 我買左你地介紹嗰張your mobile
聽日試用

年尾後可能有事

agger... 用到年尾又要搵定張data卡跳船

pccw同csl合併,呢二個嘅儲值卡會變出事,再加上清觀/乘時 同E鬆大力推廣,死得仲快

Hemat 6gb fup已經嚴格執行128kbps

關清觀/乘時咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞