傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
今日買左氫彈

有無得mnp

乜唔係mnp果隻先叫氫彈咩

有冇人知一卡兩號宜家咩環境

去實名個一卡兩號卡,定返大陸開個新號碼,邊樣養個number使費平啲

去實名個一卡兩號卡,定返大陸開個新號碼,邊樣養個number使費平啲

你有一張未實名嘅一卡兩號卡? 係就去買名啦,一卡兩號通常都係深圳卡,過咗關搵間官方營業廳實名就得。

如果長keep大陸number就大陸卡抵啲,如果你仲買到零月租卡更抵。香港而家都無新出一卡兩號儲值卡,你要香港出嘅兩號只能上台,如要長keep好大限制。
請問NETWORK III張4G LTE可以用咩增值卷增值同點做mnp?
有無人試過打去lycamobile熱線成功mnp number去
岩岩打過去 佢話準備原有sim card原卡個code 身份證 同開通新sim卡就可以mnp
有無人成功mnp過
請問NETWORK III張4G LTE可以用咩增值卷增值同點做mnp?

mnp我都想知係咪得_觀
今日買左氫彈

有無得mnp

係之前係X觀 MNP左張 NETWORK III 4G, 留名睇下有咩增值方法平D
係之前係X觀 MNP左張 NETWORK III 4G, 留名睇下有咩增值方法平D

上官網買增值卷面值$300實比$240

有無得mnp

係某地見到你包膠啦

官網邊度買增值卷?
呢度嗎?
http://www.three.com.hk/website/appmanager/three/home?_nfpb=true&pageid=622003&_pageLabel=P200470391219567710594
用佢個"3網上增值"??
充300=300+100儲值額??

官網邊度買增值卷?
呢度嗎?
http://www.three.com.hk/website/appmanager/three/home?_nfpb=true&pageid=622003&_pageLabel=P200470391219567710594

我見過有人提過咁既方法,不過我會去3Hk再問清楚先

你有一張未實名嘅一卡兩號卡? 係就去買名啦,一卡兩號通常都係深圳卡,過咗關搵間官方營業廳實名就得。

如果長keep大陸number就大陸卡抵啲,如果你仲買到零月租卡更抵。香港而家都無新出一卡兩號儲值卡,你要香港出嘅兩號只能上台,如要長keep好大限制。

真0月租只能上東莞/廣州實名

東莞/廣州零月租卡唔係一卡兩號呀

官網邊度買增值卷?
呢度嗎?

我見過有人提過咁既方法,不過我會去3Hk再問清楚先

萬能卡啲增值卷邊度有得買?

係我度買

你去有萬能卡賣既舖正常都會有
要平券就要搵
正價券就食蕉中心

東莞/廣州零月租卡唔係一卡兩號呀

一卡兩號0月租=絕頂天價 $xxxx

係我度買

要平券就要搵
正價券就食蕉中心

點賣?

係我度買

要平券就要搵
正價券就食蕉中心

點賣?

呢度賣卡會出事
大家都係留意d報攤,士多
可能都有平架
最平mnp係邊平 想過一過冷河
其實3 ge 4.5G (335mbps)6gb plan 都係$148
做咩仲要玩儲值卡
三星 A8
CMHK儲值卡一日全速無限數據
元朗元朗廣場
SPEEDTEST APPS
30.61Mbps
27.78Mbps
26ms

最平mnp係邊平 想過一過冷河

同埋想問下 如果要MNP 其實要帶啲咩野?
我見啲人講話大卡 係咪即係一買儲值卡 有埋number個張野?
如果唔見左仲可唔可以mnp?
之前轉左張核武卡
一開始貨佢買多d金額送多d回贈
點知慢到喊

宜家為左快d用哂佢
個個月揀最貴最多gb
但咁慢
基本贏用唔哂

終於下個月尾用得哂
準備睇下轉咩台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞