傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有無啲期限係一年既數據卡?
例如10GB 一年

NetworkIII

用過 真心唔錯 夠用一個月都用10gb 所以用緊佢個 14日 6gb
黎緊屋企裝修,租屋個邊冇寬頻

有冇30日無限上網儲值卡推介

希望冇FUP鎖速,速度7.2Mbps就夠

屋企用緊SMT全日3G
不過load wtsapp好似比其他台慢少少
電腦用感覺上同8M寬頻差唔多或者快少少
過左5GB都唔會慢好多

屋企用緊SMT全日3G
過左5GB都唔會慢好多

唔該晒巴打
搵日去鴨記睇睇先

屋企用緊SMT全日3G
過左5GB都唔會慢好多

唔該晒巴打
搵日去鴨記睇睇先

依張鴨記好似唔會有,因為係賓賓卡
一係去中環環球賓賓舖頭
一係搵古代人買,不過要俾佢賺幾舊水
我想問如果我本身張hello a卡有100.2
轉左100蚊落b卡度,當過完後b卡有290.2

張a卡諗住有佢過期唔用
半年後買多張c卡

咁我半年後b卡過c卡係可以過晒290定原本a卡果100過唔到,只可過190?

(我知要留10蚊底同每個月會收$2,但頭先打完出黎條數好很亂)
我要返大陸幾日,用邊張好?

張a卡諗住有佢過期唔用
半年後買多張c卡

咁我半年後b卡過c卡係可以過晒290定原本a卡果100過唔到,只可過190?

(我知要留10蚊底同每個月會收$2,但頭先打完出黎條數好很亂)

巴打 hello卡係邊度買
聽人講油麻地有 行左個幾鐘都唔見

張a卡諗住有佢過期唔用
半年後買多張c卡

通街東南亞舖都有(其實肯留意下,個個區都有,通常細細間,up up dup dup,開響你認為全區舖租最平既地方,用咁既思路諗就搵到)

旺角波鞋街馬會前一個街口(賣生果果度)轉入去頭幾間就有

據經驗唔係領匯街市九成有

張a卡諗住有佢過期唔用
半年後買多張c卡

點解唔去新江?
想問下,接收問題我嗰到淨係收到smt同sun mobile,用緊sun mobile 5gb plan但成日爆data,想請問一下,有無呢兩個台嘅data sim(包唔包語音都無所謂),3gb以上,thx
想問下,接收問題我嗰到淨係收到smt同sun mobile,用緊sun mobile 5gb plan但成日爆data,想請問一下,有無呢兩個台嘅data sim(包唔包語音都無所謂),3gb以上,thx

Pccw hello/hemat

想請問呢張唔係係收pccw同csl信號咩?我嗰到淨係得smt同sun mobile收到。。。

想請問呢張唔係係收pccw同csl信號咩?我嗰到淨係得smt同sun mobile收到。。。

Sun mobile=csl=1010=pccw=vave=CMHK 3G

Sun mobile=csl=1010=pccw=vave=CMHK 3G

thx
vave卡大家點睇
vave卡大家點睇

🚮
想問下有無咩儲值卡係無限data而又可以夠速度睇720p串流既片?唔需要打電話都得
想問下有無咩儲值卡係無限data而又可以夠速度睇720p串流既片?唔需要打電話都得

應該冇
有無大陸無限上網通話卡介紹

應該冇

明白 咁巴打知唔知如果要睇串流720 係咪4g先會順?

應該冇

明白 咁巴打知唔知如果要睇串流720 係咪4g先會順?

我覺得係,最低都要21mbps
真係要無限我惗應該得smt同csl個用量皇plan
不過你可以考慮買幾張儲值卡輪住用,應該都可以
hemat好似都幾抵用

全日3g
想問下想要半年csl 4G大約2-3gb用量/月
有無咩推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞