傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
風雲卡其實係乜野樣?

好似話限速快過藍紅卡?

風雲卡係MNP專用,逐月計平過買紅藍卡
有無咩好用既卡代替鴉片卡貴少少都唔緊要
過5gb同埋快就得

lyca
取极注意
全日3g穩陣啲

lyca ping高
無左Your mobile, 大家轉用咩card?

Coupon得果$50
就算唔係同佢買都可以搵佢增值

原來係咁架 咁我仲幫唔幫襯佢買好
原定一號開卡

岩岩星期二自己爬完文去出左張
自己id卡加 150蚊就搞掂
因用緊第一個月未洗增值
但都搵左資料 賓鋪買卷都係48蚊張
自己去西灣河睇就47x=10張
用券增多10%

請問師兄係咪講緊數碼通4g無限儲值咭增值劵?
姐係148蚊一個月個張?
增值劵去d 賓賓鋪頭有賣?
一個月用4-5GB邊間平
要連舊號碼
邊度買sim卡最平,只收一次sms

原來係咁架 咁我仲幫唔幫襯佢買好
原定一號開卡

因用緊第一個月未洗增值
用券增多10%

半日4g
想要張用1年既
4G 5GB-10GB
有咩好介紹呢
想要張用1年既
4G 5GB-10GB
有咩好介紹呢

每次用先逐次收日費都得
最緊要快
一個月用4-5GB邊間平
要連舊號碼
邊度買sim卡最平,只收一次sms

Hello
求其鴨記就過期個啲/肥花有時有
想要張用1年既
4G 5GB-10GB
有咩好介紹呢

每次用先逐次收日費都得
最緊要快

年/月???
依家用緊csl 4g 6gb 送個張sim就玩完
手頭上有張hemat
但係hemat慢太多想用返快少少
想問下有咩卡推介?thanks

hkbn...
請問 hemat 同 hello 卡除左hello 卡平啲有無太大分別?用緊 hemat 但個個都推介hello 咁! 利申用緊1 gb plan 遲啲可能轉無限 唔該
各位巴打,
有咩卡定位似hemat 卡,
Hetmat 卡得印尼文,睇唔明,但個plan 岩晒我

用緊hemat, 其實上返csl儲值卡個網就可以變返英文sms

有d巴打話清觀好串好麻煩,但我自己用hemat卡又ok既,至少增值係入數比佢,佢WhatsApp增值卷黎,大家都方便,可以d核武卡果d就真係麻煩d

緊係方便啦 收你幾錢呀

之前自己去買卷 買100送30額 再送張50卷, 張50又送15額.

即係100蚊=195

邊到買 用緊

求解答!

用緊hemat, 其實上返csl儲值卡個網就可以變返英文sms

有d巴打話清觀好串好麻煩,但我自己用hemat卡又ok既,至少增值係入數比佢,佢WhatsApp增值卷黎,大家都方便,可以d核武卡果d就真係麻煩d

緊係方便啦 收你幾錢呀

之前自己去買卷 買100送30額 再送張50卷, 張50又送15額.

即係100蚊=195

邊到買

咪手提電話直銷中心

即係mnp hemat果間

個優惠上年尾做, 好多人大手入貨一充好多

而家都仲有各式優惠, 自己買 一定平過古代人一大截既

比錢人賺你話方便就一定啦
Barkadahan in Smartone

疑惑左好耐應唔應該同清觀/ 乘時出卡,佢有咩咁巴閉可以獨家代理?

今日直產中環環球(1樓159號舖)出卡,成功出到半日4G(使用自己hkid)
[[唔洗扮古天樂,D staff精通英文廣東話]]
同埋而家做緊promo首月月費只需20蚊!!!其後亦只需$148/月
睇完張leaflet介紹半日4G正名係4G Data Plan,Starter Kit原價賣$150(上文提到而家做緊promotion只需$20),有第一個月嘅月費同$2嘅儲值額
另外全日3G正名叫mobile broadband sim card,賣$208,有第一個月嘅月費同$20嘅儲值額

以上2張卡都必須使用id登記,
根據職員所講:
每張id只可以登記3個主號碼(即$50數碼賓卡或半日4G),
而每個主號碼最多可附加3個mobile broadband號碼(即全日3G)。
所以理論上,一個人最多只可以出3張半日4G同9張全日3G合共12張卡

增值方面,出卡日=m-date 即是cut off date。系統每月會係m-date之後一日扣除所需月費。如儲值不足卡會進入停機狀態,停機30日內儲值都不足以扣除所需月費張卡將永久無效(而不是某人所講嘅7日)

我打呢篇文出黎係正大家視聽為一眾高用量用家提供貼士,以免被人水,用幾百蚊買張幾草野就買到嘅卡,用自己名登記點都好過買唔知頭唔到路嘅卡。

今次講住咁多,體驗下無限上網嘅樂趣,如有更多發現,定必同各位分享。

補充:
半日4G($148/month):
9am-9pm全速
9pm-9am 1Mbps
(可通話)

全日3G($188/month):
全日全速3G
(不可通話)

FUP:同正牌數仔一樣5GB後降priority

我見有人賣果個版本可以解到半日全速,之後就可以變做全日全速,仲可以MNP落張卡到
雖然真係貴左d

巴打知唔知點樣解限速??
想要張用1年既
4G 5GB-10GB
有咩好介紹呢

每次用先逐次收日費都得
最緊要快

年/月???

成年

其實我唔係成日用
間中用幾次,一用就用1-2GB咁

要成年只係為方便
有冇邊隻卡可以平平地俾我爆數據嗰陣頂住幾日

因用緊第一個月未洗增值
用券增多10%

半日4g

我都係呀
想問d 增值劵係所有賓賓鋪都有賣?

買張 朋友 / 卡巴人 $38
開10日免費冇限plan
頭2Gb 5m fup 0.8m
剩番d錢再爆數據開多10日

半日4g

我都係呀
想問d 增值劵係所有賓賓鋪都有賣?

點知係咪間間有
你去附近問下

邊度有得買??? 有冇樣睇下?

緊係方便啦 收你幾錢呀

即係100蚊=195

邊到買

咪手提電話直銷中心

即係mnp hemat果間

個優惠上年尾做, 好多人大手入貨一充好多

而家都仲有各式優惠, 自己買 一定平過古代人一大截既

比錢人賺你話方便就一定啦

要點買點講先有優惠???
我之前自己去手提電話直銷中心買,次次都係正價咩優惠都冇

邊度有得買??? 有冇樣睇下?

中移門市
樣去佢個網睇
請教賓妹用卡邊款好?

可新no.
打返菲國idd夠平
Local分鐘都唔好太少
要有少至中量數據(1-3G)
之後可方便佢自己增值的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞