傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問下cmhk藍卡個3G lite無限中間有冇得停左「過10日自動扣錢」?

因為買左另一張sim卡
想問下cmhk藍卡個3G lite無限中間有冇得停左「過10日自動扣錢」?

因為買左另一張sim卡

搞掂了。
有冇新鴉片卡出左

點解我上csl個網係寫30day pass $78/500mb

你睇乜嘢

https://www.hkcsl.com/en/PCCW-HKT-Hello-Philippines-Connect/

用印版
有冇新鴉片卡出左

冇囉
請問巴打們 一個月10gb以上,要zkeep num
打電話2至300分鐘左右應該用咩卡好,大檸樂卡?新手咩都唔識

分卡啦好嗎

分卡姐係一個月買兩張咁?

一張通電話
一張上網(音樂椅)
點睇CMHK個MySIM計劃轉唔轉得過
本身用緊CMHK 3G/4G $148 1GB用到用曬/到期
點睇CMHK個MySIM計劃轉唔轉得過
本身用緊CMHK 3G/4G $148 1GB用到用曬/到期

一個月3GB就310
有冇人知Network III係咪可以做MNP
乜都唔識起機場買左張one2free 3Gb $147已經好滿足
有冇新鴉片卡出左

冇囉

冇鴉片卡點生活
而家Sun Mobile $126就有5GB 4G plan一個月,大部分儲值卡都冇咁抵
如果每個月返香港幾次(星期五返,星期日離開),但數據每個月未必用到1GB,唔會打電話,用咩上網卡比較好
中國移動出咗張MySim, 好似幾好
hemat個fup係唔係更新左??

點解我上csl個網係寫30day pass $78/500mb

你睇乜嘢

https://www.hkcsl.com/en/PCCW-HKT-Hello-Philippines-Connect/

用印版

用緊3核武卡點樣MNP轉去hello卡?
直接走去CSL門市同佢講轉台用印版hello卡?
btw印版同菲版有咩分別?
想問下咁多位大佬儲值卡number有冇過冷河呢回事
我之前有張PCCW既過左期冇左
個number會唔會派返落PCCW度
我一個月要用幾十gb
之前唔識 搵左清觀
佢都係推介我用smt 3g 無限/4g 半日果張
佢話FUP完都係高ping 對網速無影響
但佢650買張卡再之後每個月增值 不過特定日子開卡就有超市禮劵回贈咁

我見上面有巴打講可以自己去開張卡200幾
係咪香港人都得?純粹要id 登記?
同埋係咪真係用十幾廿GB 都應付到
跪求各位幫忙 唔該哂
本身用開sun mobile
而家就夠期
諗住將number轉去純通話平plan
有咩推介?
本身用開sun mobile
而家就夠期
諗住將number轉去純通話平plan
有咩推介?

Hello

搵pccw撈冧把
不過上台少不了

用印版

不過csl好似fix番
旺角冇貨要初五

用印版

不過csl好似fix番
旺角冇貨要初五

賓印一樣

搵pccw撈冧把
不過上台少不了

thanks bro!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞