傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

只限網上先有即刻買
喺旺角買咗張數碼通紅卡,張咭只係賣$50,另有增值券賣。
想問有無大陸用上網咭推介下,低用量,網速慢d都ok,平就夠
半日4G依家收左皮未

邊度仲有得買?

唔好比人水 落街市專做姐姐生意嘅舖頭睇下

網上買方便唔使落街周圍搵都係一種便利

人地原價賣150你賣260都唔慌唔方便

我買開果間姐姐店 可以嘟8達通 草埋飛行里數
人地賣增值卷50蚊賣48蚊 又慳到錢又草到里數
拎張8達通落樓就買到 15分鐘搞掂
唔明點解上網買

間姐姐店響邊度? 可唔可以問下有無半日4G同增值券賣?

新界區同九龍區交界附近 假日成街都係賓賓 唔講咁白 廢時個個湧晒去
有半日4G存貨不多 當然都有增值卷賣
原來連登儲值卡post係e個
請問巴打們 有冇4g 夠快無限數據既牌子介紹下。純睇片打機,通話分鐘100mins都夠哂!thx

以前有人介紹大檸樂卡,我只見網上有人放
比人睇片打機,但係幾貴咁

你會唔會考慮下CSL Your mobile 4g 6gb FUP /14日
因為50蚊張,同時可以作電話用途
我自己而家都用緊 暫時都ok

我本身用緊3 ,之後爆plan ,同事幫我買左張$38csl 外傭卡儲值$90定唔記得幾錢,send 過msg 就轉無限上網plan ....... 點個上面show 4G 都係好很慢........慢到load 唔到YouTube ,mytv super 就睇下停下.....

你個張是 hemat 4G 得 0.8 速 行3G 有3.x m\s 現在過 6Gb 行128kb 變成棘殺

請問巴打們 有冇4g 夠快無限數據既牌子介紹下。純睇片打機,通話分鐘100mins都夠哂!thx

以前有人介紹大檸樂卡,我只見網上有人放
比人睇片打機,但係幾貴咁

你會唔會考慮下CSL Your mobile 4g 6gb FUP /14日
因為50蚊張,同時可以作電話用途
我自己而家都用緊 暫時都ok

我本身用緊3 ,之後爆plan ,同事幫我買左張$38csl 外傭卡儲值$90定唔記得幾錢,send 過msg 就轉無限上網plan ....... 點個上面show 4G 都係好很慢........慢到load 唔到YouTube ,mytv super 就睇下停下.....

你個張是 hemat 4G 得 0.8 速 行3G 有3.x m\s 現在過 6Gb 行128kb 變成棘殺

呢張死咗啦

仲有另一個資料更實用既POST

溫馨提示:清_ d 卡賣得貴好多

同埋改晒d名,等你唔知張卡原本個名
想問下用緊hemat既巴打係邊買增值卷最平?

巴打住邊區 我去開果間喺港島

我番工係港島所以好方便,你係去直消?

調轉講都係部分正確,仲要全港個種

唔該哂,大約平幾多?定係都係照面值賣
某人兄,不如算啦 呢度明眼人都唔會有人show你架啦。。。 去第度開闢新市場啦

一兩蚊 所以唔會推巴打去買

同埋改晒d名,等你唔知張卡原本個名

之前幫趁過次
雖然我on9搞錯野
但都唔會再幫趁,因為我急用唔想等佢寄黎
自取落桂林街買算

直銷呢期有3送1 wo

尖沙咀重慶大廈,賣Hemat 50券10張,442蚊
最近3HK 推出國能卡,特點係每個月0.5蚊行政費,通話不分網內外都係0.05蚊,可以申請98蚊30日本地無限流動數據(6gb fup),不過唔可以同network iii (核武卡)一樣可以互相轉錢

最緊要係國際萬能增值券係可以應用所有3HK儲值卡,包括network iii (核武卡),儲值額有80+36蚊,仲有送50分鐘通話,當然可以延長有效日期180日

可以去報紙檔搵到國際萬能卡同萬能增值券
呢間仲會賣50蚊萬能卡,50蚊萬能增值券
點解仲要搵先建陳生,限時限地點仲要面對面增值(其實插落佢部手機係轉錢比水魚)

如果淨係要個號碼收sms 通話 市面上邊隻最平 咩台都得

直銷呢期有3送1 wo

唔該哂巴打,我有追post見到一兩月前有,原來依家仲有

尖沙咀重慶大廈,賣Hemat 50券10張,442蚊

唔敢入重慶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞