傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
買左數記4g 半日卡 點開super 4g lte plan 求code

想知呢個有冇mnp
易唔易搞
之前幫_觀 mnp左張network iii 3g 而家就到期,想extend 用埋d 錢去就轉,想問下有咩方法extend?

佢話要增值100蚊以上先會extend,姐係我要增100?咁咪沒完沒了永遠都用唔哂d錢?

買左數記4g 半日卡 點開super 4g lte plan 求code

Super 4g lte plan 有乜分別?
今日買左氫彈

有無得mnp
今日買左氫彈

有無得mnp

乜唔係mnp果隻先叫氫彈咩
之前幫_觀 mnp左張network iii 3g 而家就到期,想extend 用埋d 錢去就轉,想問下有咩方法extend?

佢話要增值100蚊以上先會extend,姐係我要增100?咁咪沒完沒了永遠都用唔哂d錢?

今日買左氫彈

有無得mnp

水青佢張野叫核武
今日買左氫彈

有無得mnp

今日買左氫彈

有無得mnp

今日買左氫彈

有無得mnp

唔會

利申而家去緊食蕉hemat 轉萬能
今日買左氫彈

有無得mnp

唔會

你去邊間?
今日買左氫彈

有無得mnp

唔會

我都想去將張hemat 轉萬能
現在hemat直消買三送一做到十月,要現場即增三張換一張增值卷或為hong禮券
今日買左氫彈

有無得mnp

唔會

唔好意思唔係好知詳情 銅鑼灣糖街個間都有得買同做mnp 嗎? thanksss
今日買左氫彈

有無得mnp

唔會

唔好意思唔係好知詳情 銅鑼灣糖街個間都有得買同做mnp 嗎? thanksss

因為我以為只個間只賣hemat 所以想問清楚
想用儲值卡代替傳統上網
主要用來直播同打lol
唔洗打電話 咁多位有冇推介
想用儲值卡代替傳統上網
主要用來直播同打lol
唔洗打電話 咁多位有冇推介

儲值卡上網當bb咁用
暫時應該得全日3g(數碼通外傭卡)可以做到
但你玩直播,估計個upload都要有一定速度
可能全日3g卡未必幫到你,因為upload唔夠快

upload快既卡,又有真無限
可能要上台

如果你唔介意駁卡
咁you mobile, 萬能卡,network iii都幫到你
不過我除左知萬能卡約60/張,面值100+10bonus
可以夠知開98/6gb plan,上下載都平均有10mbps左右
其他卡唔太清楚個價&內容
只知youmobile近期有買1送1優惠
萬能卡如果一個月開兩次plan 會唔會都受fup影響?

要用完6gb
之後停plan
再開過新plan

未試過可唔可以連開2次plan
不過正常唔得
原來都幾多人用hemat
想問下係咪就咁去ssp就買到3g/4g network iii卡,要入咩code可以有得1個月用2gb.

利申:未用過儲值卡,完全新手

要用完6gb
之後停plan
再開過新plan

未試過可唔可以連開2次plan
不過正常唔得

就係用你個方法 但想睇下會唔會fup
如果唔會就fatfat 啦
今日買左氫彈

有無得mnp

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞