傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
之前轉左張核武卡
一開始貨佢買多d金額送多d回贈
點知慢到喊

宜家為左快d用哂佢
個個月揀最貴最多gb
但咁慢
基本贏用唔哂

終於下個月尾用得哂
準備睇下轉咩台

所以各位未試用過嘅話
真係咪一次過增值太多
邊張卡無限速4g抵?
有兩部機,想其中一部拎黎做wifi egg,得唔得嫁?

有冇d 咭係可以唔洗轉number, 諗住長用一個number, 而又有儲值卡plan 價錢?

之前爆data, 用$60 6gb your mobile, 但係用完就要轉卡轉number, 想換張可以增值, keep 住用
有冇d 咭係可以唔洗轉number, 諗住長用一個number, 而又有儲值卡plan 價錢?

之前爆data, 用$60 6gb your mobile, 但係用完就要轉卡轉number, 想換張可以增值, keep 住用

其實張卡可以增值長用

其實張卡可以增值長用

how
我住偏僻村屋
想申請4g全速無限數據plan
但想先試下邊間收得好d
求推薦各供應商的儲值卡

其實張卡可以增值長用

價錢係咪同開咭嗰陣一樣?
係既話邊張

其實張卡可以增值長用

係既話邊張

No
現價計 增值比較貴
而新卡不至難買
想開張全新no.儲值卡
最長可以用幾多日?
最抵玩係邊間?
其實3 ge 4.5G (335mbps)6gb plan 都係$148
做咩仲要玩儲值卡

3 萬能卡 6gb plan 都係55 蚊左右

其實張卡可以增值長用

係既話邊張

No
現價計 增值比較貴
而新卡不至難買

但係your mobile 係咪到6月底就無呢個優惠

琴晚去左鴨記買左兩張
其實3 ge 4.5G (335mbps)6gb plan 都係$148
做咩仲要玩儲值卡

同核武有咩分別?
最平mnp係邊平 想過一過冷河

同埋想問下 如果要MNP 其實要帶啲咩野?
我見啲人講話大卡 係咪即係一買儲值卡 有埋number個張野?
如果唔見左仲可唔可以mnp?

其實張卡可以增值長用

係既話邊張

No
現價計 增值比較貴
而新卡不至難買

但係your mobile 係咪到6月底就無呢個優惠

琴晚去左鴨記買左兩張

問csl
假設性問題答你唔到
做咩仲要玩儲值卡

同核武有咩分別?

6gb 3 55蚊使唔使上台??

唔使
其實就係唔想搵

多謝上面巴打報料
想試下3個網絡係咪買萬能卡好啲
邊張大陸上網卡最平?剩係用一日
邊張大陸上網卡最平?剩係用一日

中国移动紅卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞