傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
LYCA出左個$49 無限DATA 電話 SMS

同原本unlimited 68蚊有咩分別

同問
有無推介係可以放pocketWi-Fi,唔洗通話,無限3G/4g,正正常常唔好限速

我用緊hemat放wifi蛋,3.6Mbps 3G係好穩定,但一過6GB就限速

同問

http://www.lycamobile.hk/cn/

佢而家呢個PLAN係做緊PROMOTION, 應該一樣掛
有無邊張上網卡(唔洗打出打入)抵用而又唔洗出SSP(好遠 )

七仔卡
有無邊張上網卡(唔洗打出打入)抵用而又唔洗出SSP(好遠 )

七仔卡

7仔卡姐係邊張
每個月5-10 Gb有咩卡好用?我係Share比電腦打機
我有部舊an機可以放wifi出黎
爬左文暫時想買Yourmobile同Hemat

七仔卡

7仔卡姐係邊張

csl 八仔卡
每個月5-10 Gb有咩卡好用?我係Share比電腦打機
我有部舊an機可以放wifi出黎
爬左文暫時想買Yourmobile同Hemat

個人覺得長用的用smt 3g
有冇巴打用smt 半日4g
我用左39gb 之後速度低左好多
巴打 我買左你地介紹嗰張your mobile
聽日試用

年尾後可能有事

agger... 用到年尾又要搵定張data卡跳船

pccw同csl合併,呢二個嘅儲值卡會變出事,再加上清觀/乘時 同E鬆大力推廣,死得仲快

Hemat 6gb fup已經嚴格執行128kbps
咪撚屈得就屈啦,關乘時/清觀撚事咩
聽日試用

年尾後可能有事

pccw同csl合併,呢二個嘅儲值卡會變出事,再加上清觀/乘時 同E鬆大力推廣,死得仲快

佢咁大力推廣
有無d卡 買返黎有一定既數據 例如5gb
但就可以任我用幾耐 直到用曬為止 唔洗30日限制?
有無d卡 買返黎有一定既數據 例如5gb
但就可以任我用幾耐 直到用曬為止 唔洗30日限制?

華龍
Hello
留名
聽日試用

年尾後可能有事

佢咁大力推廣

其實係各大論壇同開fb page 已經令到好多人玩儲值卡,令到呢家好多卡好易玩死
學佢講儲值卡根本就應該係圍內玩,開whatsapp群自己玩
請問而家有邊啲4G卡喺全速環境下計係最快?

同問

http://www.lycamobile.hk/cn/

佢而家呢個PLAN係做緊PROMOTION, 應該一樣掛

無限量撥打本地電話,僅限於撥出電話,接聽來自其他網絡的來電將按照HK $ 0.09 / 每分鐘 收取費用。無限Lyca本地網內通話和短訊, 包含撥出電話和接聽電話。
請問有無邊張卡,返大陸用是最抵?

唔駛一卡兩號,最好無月費,4G

謝謝
用開384plan,用大約2GB,雙卡機,想轉MNP 埋,有冇推介
用開384plan,用大約2GB,雙卡機,想轉MNP 埋,有冇推介

Hello
仲有幾日完約未搵plan
點樣可以轉儲值卡保number

利申:用緊csl

去smt
mnp $48卡先

去smt
mnp $48卡先

門市同佢講整儲值卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞