傾下儲值卡資訊啦

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
yourmobile 仲有冇買一送一?

同問
冇左yourmobile 仲有邊張可以咁大gb 數?

smt個堆同埋lyca

即係邊張?

同問

冇咗
冇左yourmobile 仲有邊張可以咁大gb 數?

smt個堆同埋lyca

即係邊張?

$48

smt個堆同埋lyca

即係邊張?

$48

有冇樣睇下

無知一問,個號碼轉左去人地個名會點

用緊時無啦啦無哂訊息,之後問數碼通CS,原來被登記人補卡,咁就

張卡咁正 要冒d風險既
我諗佢收人咁貴應該會有返d職業道德掛,唔是既話應該好多人唱佢

某人個朵係已經係幾個forum上臭哂
係高登少人玩卡 多新手唔知咩事先搵佢
係到都幾個acc啦 一有人唱佢 佢就開新post洗走d言論😜
留名等睇清觀乘時入黎騎劫搵生意

當巴絲係水魚時,就可以了騎劫啦,diu 啦星

屌, 某幾個同你地講緊野既又咪佢分身

用緊時無啦啦無哂訊息,之後問數碼通CS,原來被登記人補卡,咁就

張卡咁正 要冒d風險既
我諗佢收人咁貴應該會有返d職業道德掛,唔是既話應該好多人唱佢

某人個朵係已經係幾個forum上臭哂
係高登少人玩卡 多新手唔知咩事先搵佢
係到都幾個acc啦 一有人唱佢 佢就開新post洗走d言論😜

佢未有ac
因為轉左份工要多一個電話號碼比較方便
主要係希望可以keep到呢個新既電話號碼比較長時間
其次係可以用到whatsapp 同打電話

請問有無咩介紹 因為有wifi用 data既野我唔太緊要 有好過無啦
thanks

請問有無咩介紹 因為有wifi用 data既野我唔太緊要 有好過無啦
thanks

Hello卡啦
新卡38元,開卡送10元儲值額同7日2GB data。
每次入20元keep可180日
https://www.hkcsl.com/en/Hello-3G-Prepaid-SIM-Card-Philippines-Connect/

thanks

Hello卡啦
https://www.hkcsl.com/en/Hello-3G-Prepaid-SIM-Card-Philippines-Connect/

thanks 我搵完見your shoppe group有得賣
係咪csl門巿無的?

thanks

Hello卡啦

thanks 我搵完見your shoppe group有得賣
係咪csl門巿無的?

要去幾間pccw 大舖

thanks

Hello卡啦

係咪csl門巿無的?

要去幾間pccw 大舖

我上網搵左 係咪呢6間
銅鑼灣怡和街、旺角新江大樓、荃灣廣發大廈、沙田廣場、屯門啟發徑、上水中心商場

係咪csl門巿無的?

要去幾間pccw 大舖

我上網搵左 係咪呢6間
銅鑼灣怡和街、旺角新江大樓、荃灣廣發大廈、沙田廣場、屯門啟發徑、上水中心商場

各區政府街市 有菲傭姐姐幫襯鋪頭 有得買啦

要去幾間pccw 大舖

我上網搵左 係咪呢6間

唔一定㗎
上面嗰幾間叫做一般會有
請問巴打們 有冇4g 夠快無限數據既牌子介紹下。純睇片打機,通話分鐘100mins都夠哂!thx

以前有人介紹大檸樂卡,我只見網上有人放
比人睇片打機,但係幾貴咁

你會唔會考慮下CSL Your mobile 4g 6gb FUP /14日
因為50蚊張,同時可以作電話用途
我自己而家都用緊 暫時都ok

我本身用緊3 ,之後爆plan ,同事幫我買左張$38csl 外傭卡儲值$90定唔記得幾錢,send 過msg 就轉無限上網plan ....... 點個上面show 4G 都係好很慢........慢到load 唔到YouTube ,mytv super 就睇下停下.....

38 蚊 唔係 hello 就係hemat , 一張3.6 無限 一張7.2但九成時間唔足速,咁你認為可以有幾快?

呢張

呢張增值只會送通話分鐘
有無巴打知道除左搵某人之外,仲有無方法可以mnp到3台4g卡?
有無巴打知道除左搵某人之外,仲有無方法可以mnp到3台4g卡?

佢個fd
如果你話 個 張的話

佢個fd
如果你話 個 張的話

搵佢轉台食水好深,$500現金先得$450 credit

應該係15蚊外傭卡黎
上3hk官網睇,搵到mnp通知聲

應該係15蚊外傭卡黎

大家咁話,搵到既話上黎開心share

應該係15蚊外傭卡黎

大家咁話,搵到既話上黎開心share

仲有間multilink廣滙做network iii
可以問下

佢個fd
如果你話 個 張的話

先乜陳乜? 佢好串嗰喎

要去幾間pccw 大舖

我上網搵左 係咪呢6間

唔一定㗎
上面嗰幾間叫做一般會有

得閒再出街搵先 我去旺角個間 問佢佢話無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞