路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
[核彈文宣]828#ProtestToo集會全世界都要去 平權=反極權 將火源燒開去

https://lihkg.com/thread/1508048/page/1
想知最後傾成點?
岩岩睇另一個討論區 話黎緊照拍第三集,但會無晒MCU 既背景?
最新進展來緊sony會大幅加片酬比荷蘭仔續簽佢做自家宇宙蜘蛛俠
姐係老鼠 唔會同佢達成協議?
咁SONY係咪有兩個spiderman?
你依個問題有D本末倒置,引起問題係老鼠要改約要由抽5%加到50%利潤,
家下係sony唔會同霸權老鼠達成協議
點解會有兩個
Garfield - Amazing Spiderman 1-2, 黎緊話拍3
Tom holland - MCU Spiderman Home series 1-2, 黎緊仲有 3-5 不過cut 曬 MCU
M狗惡撚到
講到spider man 冇mcu唔掂
十足支那人話香港冇中國唔得一樣
M狗大部分係忽然fans
最緊要有個好劇本
GG仔呢D人氣角色跟唔跟mcu都冇太大分別

跟mcu好處就係就算九流劇本都有慣性收視
咁拍法會蝕錢架喎
又唔係鬥多
Spiderman點會蝕
M狗惡撚到
講到spider man 冇mcu唔掂
十足支那人話香港冇中國唔得一樣
最緊要有個好劇本
GG仔呢D人氣角色跟唔跟mcu都冇太大分別

跟mcu好處就係就算九流劇本都有慣性收視

呢句真係fit曬homecoming同far from home
仲撐sony嘅快啲收收皮
出extended cut poster都要用fan made
Spider-verse
far from home九流劇本你講笑咋下話
明明今次係外媒同觀眾一致讚史上最史
咁都九流
香港自由之書——報應來了,街站收集投訴信(偽)
https://lihkg.com/thread/1512664/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

sony比d骨氣

見到M撚咁撚激氣我真係好撚開心
但之前兩集重啟(哥倫比亞電影公司與索尼影業公司) 真係幾普通下
申利: 有入場睇
> Garfield - Amazing Spiderman 1-2, 黎緊話拍3
呢個的第3集已經無左喇喎
鏡頭係幾靚既
其實可以搵番gafield拍第三集 講壯年版蜘蛛佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞