路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
好緊張,一生人可以睇幾多reboot
點解要reboot?
就算唔提mcu本身都重有好多題材可以拍喎
岩呀 拍返套三代同堂 幾過引
係sony disney用73比例出資拍錢
再按番相同比例抽利潤
講到好似disney0成本咁
太好,可以繼續睇tom仔
ben叔唔洗又死
蜘蛛俠早過marvel紅
動畫同Venom都要抽水,
真係賤到無人有
老實講唔係蜘蛛仔咁紅.. Marvel點解要係civil war擺佢入去 仲要之後套電影分0.5%都肯簽約...
引人入局
今次sony真係捉左隻老鼠入米缸
用xmen d人係幫迪迪尼帶起xmen,咁都益佢
你話sony可以好似復仇者用蜘蛛俠咁係其他自己電影用xmen就話遮
Venom 入mcu 有咩用
我諗觀眾都係想睇 spidey venom deadpool 互動姐
咪係,好明顯係要 carry xmen.
所以根本無著數
真係傾唔埋,Sony可以揾番Andrew拍埋第三集先
仲有,將獨當一面既蜘蛛仔變到mcu既付屬品
個印象一旦固定咗,第時想走都走唔到
點解太空空氣清新機仲字入黎發表偉論
迪士尼口就請賣夢想 其實最撚功利就係佢
sony 同DC合作算啦
點解太空空氣清新機仲未入黎發表偉論
已經成功將佢變做IM契弟
tom仔spiderman真係拍到勁癡mcu世界
同意,商業鬥爭,又唔係拎黎打壓政治運動,唔關事
隻game 係sony PlayStation 獨佔,唔係sony出,sony之後買咗個間game廠,但係版權係marvel度
講真又唔可以咁短視
罪大收返自己拍套gg俠加猛毒對決,係冇錯可以大賣
但長遠發展係咪之後都收得,有兩隻舊gg俠可以參考啦,唔係大想頭得濟就係搞到爛尾
再加上老鼠手上有幾百隻超級英雄,除左要抽利潤之外基本上罪大可以任用
我睇唔到罪大有咩理由拒絕喎,最最最最重要既係,罪大冇一個好似Kevin fige咁有規劃既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞