路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
做生意角度無
只有deal同唔deal
屌你老母啦,我做觀眾架咋,重點唔係電影宇宙唔通邊間公司人品好咩
Variety is reporting that Sony has made a new offer to Disney for 25%.
所以sony就唔deal
因為做生意角度等於養大Disney
Andrew 有屌Sony 亂搞個劇本,搞到amazing spider-man 要reboot
你覺得啫,大家講緊成個市場口碑同反應,你覺得係點真係咁重要?
Tom Holland不如順勢脫離英雄片框架
做下個Christian Bale 反正都搵到錢
當年The Impossible已經覺得佢有天份
由5%升到50%
點睇都係迪士尼傻撚咗
我上面講個三套市場反映都好好wor
tdk 一早上左神枱 aquaman 直頭票房好到爆
wonderman 都係好正面
定係你盲反反到上哂腦唔知上面個幾套係出名呀
死開啦屌
躝撚番入你老母個閪到啦弱智仔
成班講緊老鼠個做法有問題係另一個topic
你啲港豬只係做觀眾關我撚事咩
自己死埋一二邊理飽佢啦
上文唔睇下理唔明就加把咀埋黎on99
如果3代蜘蛛仔一齊出場
你講果幾套dc我都有儲4k藍光碟返睇
講黎講去得aquaman一套有溫子仁係良作
WW係正面但成績比起MCU一啲都唔叫突出
仲有好心就唔好又拎返TDK上黎比啦
已經係上一世紀仲有明明完全唔同tone
不能同意更多
完全唔支持迪士尼,愈黎愈霸權
當市場單一化就會墮落,你睇google以前仲話don't be evil,依家變左食屎狗
慢慢deal啦
應該傾得掂既
就咁睇sony真係弱勢
講緊sony本身係全權擁有個ip, 本來以為10-20%
迪迪尼又贏
sony會唔會咁傻答應你呢份所謂既「deal」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞