路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
屌你吹水
迪士尼市值接近 sony 四倍
屌打
唔拍電影
慢慢玩動畫都有排玩
所以迪士尼咪唔應該嚇走 sony

依家係迪士尼貪心想食埋人地嗰份
你講到 sony 死咬唔肯放手咁
點解咁多人負皮
andrew做 spiderman好撚正...
sqenix有難

夾係sony同迪士尼中間
如果老鼠 搞到Sony ps果邊 就可能會屈服

例如逼遊戲公司 所有同佢合作既野唔出落ps果邊,尤其是kh

sony真係會屌晒鬼
岩岩先出完KH3 咁應該要十年之後先杯葛到
sqenix仲有隻avg

同可以要求落晒kh系列架唔係ps上,迪迪尼試過令capcom落左mvsc3架
咁佢似搞鳩SE多過搞到sony
sony拍既二代愛情線都好睇好多

迪士尼今代條女豬到呢...
講左幾多次fc左先

有一欄係市值咩
sorry...我筆誤 應該係話sony集團體量係大過迪士尼先岩
sorry 其實我想表達係sony係好多領域都係世界級 勁過迪士尼好撚多 市值係筆誤
簡體字勿屌
無錯對觀眾黎講動畫=\=電影

但係只要搵到錢,Sony點會讓步

個新deal Disney仲要屈埋動畫果部分,早排套spiderversus 先證明左動畫都可以搵到大錢,咁點解Sony要同Disney分?
Spiderversus 真係同MCU& Tom Holland無關

單純係Sony拍得好睇同Spider-Man 個IP
老鼠等於共產黨
講完
睇下點啦

佢加下乜柒都Diversity,依幾年已經越來越多人不滿Disney

Avengers岩岩過左高峰,我睇佢如果跟住落黎啲公主戲搞唔好真係會陣痛一輪

望下套on9 Mulan
依句真

Venom拍到個個話爛都咁收得

咁你話Sony 點解要同Disney分?

Disney 啲on9 deal個個都等同要Sony賣番三~五成電影版權俾佢
禁入去睇就有,咁你市值4倍個source呢
DIS - The Walt Disney Company
https://finance.yahoo.com/quote/DIS/
Market Cap 237.188B

SNE - Sony Corporation
https://finance.yahoo.com/quote/SNE/
Market Cap 67.21B

我就係㩒過入去冇市值,希望你唔係連財經術語都未分得清
迪士尼要賣左自己先買得罪大
on9,Disney買Fox個價已經高過Sony市值
明顯咁大壇收購係要靠融資
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞