路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
BTW TOM HOLLAND 算唔算叫無咩骨氣
之前先岩岩UNFOLLOW 哂SONY 同DISNEY
sony維權都要俾人鬧
傾唔埋咪傾唔埋囉
班mcu fanboy
m狗係咁撚戇鳩
為左聽湯荷蘭講mr stark mr stark不分是非黑白
mcu≠marvel
仲以為佢淨係unfollow sony
原來un埋disney
算係咁
支持老鼠教訓罪大滔天
飛起蜘蛛仔,全力捧力架俠同女權隊長上位
人地演員仔點會介入兩個大老板既紛爭
仲要兩邊都係荷里活巨頭公司 唔想撈?
第一集你話悶都算
今集大部份人都讚啵
其實Far From Home 打投影機已經想屌佢。唔明點解有人接受到打投影機。寧願佢對手識出幻術。除左係接iron、mcu同畫面效果,唔知個劇本有咩特別出色。
佢unfollow 得都算一種表態既
雖然都似沖動多啲
unfollow其中一個先算係表態
繼續支持spiderman
sony唔好制 支持sony踢走荷蘭仔拍
簡單啦
開頭放低副眼鏡
之後就噴絲出去
做大學劇情
其實一開頭我打錯左sony市值高過迪士尼係筆誤 已經道左歉 無諗到變左筆戰...市值其實好虛 未必反映到間公司實際既價值 依幾年英雄電影咁hit所以唔多唔少都推高左迪士尼股價
我認為迪士尼真係無能力收購sony
原因係sony規模好大同埋要人地肯賣你先有得買 第二點唔討論喇..
sony公佈今年現金流大約有200億美金
同埋sony當年雖然吞左美高梅同埋哥倫比亞兩間大廠 但佢涉足唔止係影視界 仲係唱片大廠 主機界3巨頭 光感元件 影像 電視 半導體都仲領先緊世界 keep住賺緊錢 成個公司得電話部門係蝕緊錢
如果跟市值就可以吞左sony我諗微軟果班狗衝緊
佢市值咁低其實我都唔知點解 之前仲試過低過任天堂可能啲人當佢係賣硬件既公司
小小理解 歡迎理性指教
sony 拍爛gg俠 唔蝕得幾多
mcu 冇埋gg俠 會熱潮冷卻 隨時收皮
disney急d
個個都等睇蜘蛛仔擔大旗
你試下俾經期擔大旗
明明等緊第三集打幾個boss
我反而覺得佢用投影機去 “展示” 幻術
既符合MCU 高科技設定,又有現代感
佢咁樣扭橋我幾欣賞
之前睇個勢絕對似靠GG仔帶返X-Men 同 F4出黎
仲吹到前後拍9集個人電影
唔係睇到塊餅咁大,點會開大口要55分帳
應該disney 急d
phase4 電影 真係幾唔吸引
係disney channel吸引d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞