路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
「突發」狗舍傳出 狗狗自認有份睇女示威者搜身
https://lih.kg/1499035
Sony話 大家55對分商品收益應該就有計傾
好喇咁走去dc同batman聯手打超人
今次要打到尾呀屌
其實今次far from home個尾帶落去出miles都未嘗不可
sorry!第一份約重未完,sony重有一套蜘蛛俠mcu宇宙可以拍係抽5%舊約來,
sony唔deal新約下,disney已唔比KF監制下套蜘蛛俠喇!
班人為嘈而嘈
講到sony有佢地份咁
唔係m記reboot
試下sony reboot第三次睇下咩下場
票房實有,但個角色玩得短命同單調呢
唔reboot,入面啲人同觀眾要全部失憶當前兩集同mcu connect啲嘢唔存在?
我反而覺得amazing 最好睇
唔太鍾意依家套spiderman 入面狂講tonystark
明明一線英雄搞到要靠ironman 先上到位
唔reboot好簡單又易解決
將時間線一飛到幾年後,
咩撚都唔駛交待,skip晒學校生活
peter u都畢埋業去埋報官做埋記者
其實第二唔re可以試下sinster 6,一挑六,反派背景唔洗講得好深入直接講幫綠魔賣命,專注返武打動作戲
Tom Hardy
姐係唔簽新約 係咪都可以拍多套

但又唔比kf監制?
即係起碼都仲有一集
On9 迪迪尼憑咩咁大口氣 明明係你要靠Gg仔帶起成個phase 4

Sony最多咪又reboot過spiderman uncle Ben又死多次 以前spiderman單拖時候已經好收得 係同原著有多d出入
全部spiderman相關都係under Sony
3套sony 蜘蛛俠 即係點?
Disney 賣Sony 整多3套 Tom holland Spiderman 獨立?
點解可以咁?
Spiderman 版權係Sony度點解要Disney批?
唔係好明....
Sony 有spidermen版權, 點鰭拍garfield spiderman第3集要Disney批准?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞