路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
一係賣返spiderman 比Disney, 30億
Sony 咁大點食
Sony又點會賣Sony picture
呢個post有幾多其實係DC狗想睇make唔到個deal,然後ff marvel會衰落
壟斷法呀,美國唔會批。disney而家已經佔美國media 8成咁滯
緊係重要啦,tony退,最尾講到推佢上位,依家唔再合作,成個故事都唔知要點玩
可能拍左卡通蜘蛛俠收得,跟住覺得自己真人版都會掂
佢reboot第三次一定唔睇
其他都還好一望呢條笑撚左
咁大咬
咩叫攤係到 單野咁耐你仲唔知
MCU Spider-Man Sony 係要出錢同器材投資
Disney 出劇本 如果個劇本唔掂Sony 係會suffer
Sorry Andrew Toby 版唔覺你地講得差
Mcu spidey 唔係有ironman eg 引人入場的話
個劇情普通到不得了
Disney 仲要平權將兩集主要女角變黑人

講到dc 版 hero 咁差 咪又係你地口中既JL bvs差
但wonder woman , aquaman, Batman (Tdk)
sorry我覺得好睇過MCU 獨立英雄戲
班mcu 盲忠 唔會理 係mcu 出狗屎垃圾都會話好睇
Spider-Man 做到成個ironman 跟班咁都話好正

套野冇ironman eg 帶住 劇情普通到不得了
因為DC衰自大
本身5/5喎,依家3/7呀
原來老鼠搞咁多野係部署緊呢步
現在收緊5%
原來米老鼠既plan B就係跪
我覺得3成都係多左少少, 不過成10套戲都抵玩既.
睇sony點諗囉.
咁我都覺得aquaman and dark knight好睇, deadpool都正。但我意思係,佢哋拍個堆爛片真係可以好爛俾人鬧,但marvel唔好睇極都只係普通啦麻麻啦。

Suicide squad d character個個都咁掂咁突出,都拍到咁,人物刻畫接近零,我失望到嬲venon又係浪費了。

依加batman變咗edward仔仔真係拭目以代,大家知佢演技同batman要用對眼講嘢嘅高難度。
好正常
c9講價都係一開波叫個勁撚誇既數出黎
homecoming夠講ironman多過蜘蛛俠啦,又唔見你屌
依家係5%, 老鼠依家覺得唔夠喉想轉合約做5/5比sony ban咗依家就想食3/7
迪士尼幾撚想蜘蛛俠係mcu
下集Venom再係Sony拍
真係唔入場睇
Deadpool DC?
Woo 你講得好撚岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞