路邊社消息-蜘蛛俠版權又有新進展,disney開出新deal比sony

506 回覆
391 Like 35 Dislike
睇完第二套solo個feel
的確係想蜘蛛俠接棒第二個十年架wo
咁你要好確實醬汁 咁就唔係分析
係事實啦 仲洗我地係到9up?
咁老鼠係有權有能力去推過第二個人物接棒
咁咪睇佢想唔想曬少少時間再推lo
基本推斷姐 唔係好難做呀
你講到Sony有大dee喎
以為你有咩內幕消息咁巴閉
原來講feel咋?
記錯
係煙士
講緊sony覺得老鼠唔敢出大dee呀
咪同香港人睇死大陸唔敢出老解一樣
老鼠轉人接棒咪欖炒 要再寫啲劇本咁解
大家都要蝕錢 而老鼠都係唔想咁做先同sony傾

一有人駁你地關於dc同m fans嘅問題就上頭
之後人地講乜都唔理 真係唔怪得會幻想到有dc9想睇mcu死
btw咁就實有嘅 同大把國家想中國死一樣
實有咁嘅人
咪就係講緊班廢老以為美國會死囉
Disney大大間美國公司
好似打貿易戰
美國輸硬
明明上面成班人隔岸觀火嘅心態
問下有幾多dc狗都唔比?
其實sony公司市值高過迪士尼...
終於有個有常識,隔離個閪post幾多M狗吠要買起佢

之前吹風買Lionsgate 已經比人屌到仆街
不過罪大好可能寧願揸住摺左佢都唔賣,
起碼Sony除時可以say no,要走就走最多賺少啲,但係香港走唔甩
撐迪迪嗰啲人講嘢同奶共藍絲一樣
唔係份約仲有一套戲係MCU咩?俾我係sony就繼續講MCU,跟住到最尾中咗招跳咗落平行時空拍續集
利申唔熟
冇版權嗰個想分人一半都叫冇問題
淨係搵死侍客串一集我寫包單全世界打飛機打到海潚啦
點解唔好好利用呢d製造話題性
係勁就唔洗咁執著借spiderman啦 迪迪仲有咁多英雄
打手

加入av3,4冇錢分
On9 唔單止你
明明單野就討論緊 Disney 同 Sony
硬係有班人(或者得幾個)死要拉埋 DC 講 仲將 DC 同 Sony 連成一線咁
同D廢老日9日話外國勢力一撚樣
蜘蛛俠真係咁可有可無既話
一開始就唔會有deal啦
少你一個唔少
迪士尼仲指定要recast個後生既
擺明想長期拍
有求於人又咁度縮
師兄你咁講野有啲似抗爭者同政府,最後suffer既咪只有普通市民囉
咪係
點解仲有人覺得迪迪尼係企高位
商業野唔係淨講錢,仲好多野睇
今次sony讓步就俾人以後鍊住春袋啦
咁拍得幾爛都好 靠MCU個名 都閒閒地 67億票房啦

如果達唔成協議 我就會兩邊都屌,因為我係觀眾,佢地兩個攪抄最大損失一定係影迷,佢兩個d錢銀野根本唔關我事
直接買番版權咪得囉,唔洗買起佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞