《香港傭兵》(32)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

上回講到羅羅問有冇興趣跟佢一齊去交收?
不過就冇報酬分㗎喎~
而綽姿竟然話好!
冇得分都去?咁蝕㗎咩?
羅羅就同綽姿一齊梳洗~仲問飛揚一唔一齊~
飛揚就梗係話唔好啦!因為已經扯晒旗!一陣俾羅羅見到唔係問題吖...俾綽姿知道飛揚對佢有性慾...一手扯斷飛揚條J都似呀!
羅羅同綽姿一邊梳洗一邊玩玩~飛揚淨係喺出面聽都把持不住...
好彩冇真係一齊沖姐...
綽姿同羅羅沖完出返嚟,就拗緊買緊身衣同長袍嘅數~
“咔...”飛揚冇理到佢哋拗數,入到浴室閂埋門...
綽姿同羅羅先啱啱喺呢間浴室沖完涼...
唉唔好諗咁多喇!諗咁多扯到鳩都痛!
都係快啲梳洗啦!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 16-秘密情報] PART 04

“灑~”喺羅羅個浴室裡面開始沖涼...

保持冷靜...保持冷靜...

我一直都叫自己保持冷靜...

之但係...越叫就越唔冷靜...

羅羅嘅浴室...啱啱頭先先有兩個小妹妹...喺度一邊沖涼...一邊玩玩...

嗚呀...好有畫面吖...
我下面又開始有反應...又硬硬地...

唔得唔得...唔可以再諗㗎喇...越係叫自己唔好再諗就越有畫面吖...

綽姿同羅羅...都係我最鍾意J嗰類小妹妹...

十四五歲...仲未成年嘅小妹妹...

唔得喇唔得喇...唔好再FF喇!專心沖涼啦!!!

我好努力咁專心沖涼...(真係慘...沖涼都要專心...)

條J一路硬...變成巨棒咁沖...
唉...我都唔理得咁多...反正越係想冷靜就越係冷靜唔到...

眼前都係綽姿同羅羅嘅裸體...玩住咁沖涼...

好啦好啦...我就放任咁俾自己扯到硬一硬咁沖...扯晒旗咁沖...

“灑~”到洗到自己條J嘅時候,我都係扯到又粗又長又硬咁嚟洗。

好吖好吖~咁洗仲方便吖~包皮都翻晒落嚟~成個龜頭都凸晒出嚟~輕輕鬆鬆啦~

徹徹底底洗到乾乾淨淨之後,我都真係要冷靜返先...唔係嘅話點著褲?

抹乾個身,著返好緊身衫褲,我就離開呢個充滿未成年少女誘惑嘅浴室。
一出返嚟,就已經見到綽姿同羅羅都著好晒衫,仲著埋大褸。

羅羅就坐喺床邊,古古惑惑咁打量住我:「做咩沖咁耐吖?」

『呃...係吖係吖...Sorry吖沖耐咗少少...要你哋等...』唔知點解...我總係覺得羅羅好似總係睇穿我FF衰嘢...(定係我心虛咋?)

「快啲帶齊裝備。」綽姿坐喺張凳上,翹住對手,「唔好再耽誤時間。」

羅羅又帶住微笑:「唔緊要啦~唔緊要啦~你慢慢~」

綽姿又冷眼望住羅羅:「你唔係話就快到約定時間咩?」

羅羅帶住微笑望住我...下面:「放心啦~放心啦~我已經預好晒㗎喇~」
點解會係望住我下面㗎呢?

我已經冇乜點扯到㗎喇喎...

冇計啦...鬼叫我下面真心正~唔扯都大大碌咁~

不過咁樣俾羅羅望住真係有啲尷尬...

我都係快啲戴返啲裝備上身先!

我望一望,就望到自己啲裝備放咗喺張梳妝檯上。

我就將把匕首綁喺大髀~著返件行者長袍~插返把精神刀柄喺腰間~再著埋件黑色毛毛大褸上身~
好~搞掂~

之但係...好似仲差啲嘢咁嘅?

「拎住。」綽姿行嚟我身邊,隊咗支...精神液俾我。

我拎住支精神液...睇清楚...

『係...Level 1...』睇支精神液嘅鮮艷度...應該就係Level 1...

羅羅跳落床:「係我賣俾你哋㗎~」

『哦...哦...』係咯...我哋都冇精神液喺身...呢支精神液一定係羅羅賣俾我哋...
綽姿雙手插住褸袋:「我會喺你下次嘅委託報酬扣返。」

『吓?又要扣?』平時都扣開㗎啦!

綽姿冷眼打量住我:「定係你想而家過數?」

『呃...下次啦...下次扣啦...』反正都扣開...唔差在...

「唉~」羅羅帶住微笑擰擰頭,「你對隨行者真係太過嚴厲~太過苛刻喇~」

「唔啱你拎去。」綽姿一面嫌棄咁。

「好吖好吖~」羅羅好興奮~「你肯嘅話將佢交俾我吖~」

喂...你哋唔好將我好似波咁傳嚟傳去好唔好?
等到羅羅拎埋個黑色手提箱之後,我哋一行三人就落樓。

沿住殘舊嘅樓梯行...

“咔!”打開殘舊嘅鐵閘...落到嚟...

企喺路邊...望兩望...呢度係...

我同綽姿都跟住羅羅身邊行...喺馬路旁邊行...

左望望...右望望...呢度嘅馬路同建築物都比較舊...

算係舊區?
而路上嘅行人都唔算多...

橫過幾條馬路...穿過幾條窄巷...都係得幾個路人...

不過馬路邊就泊滿晒車...

估唔到...西環仲係帶住一點點舊區嘅味道...

冇錯...尋晚抱住快要進入深層睡眠嘅綽姿,跟住羅羅飛簷走壁嚟到西環。

夜晚睇得唔係好清楚,不過都覺得呢邊舊舊地。

而家朝早就可以睇得清楚啲。
除咗舊樓舊街舊車之外,就係幾個上咗年紀嘅阿伯阿婆,同埋趕緊返學嘅學生哥同學生妹。

我哋三個就跟住前面嗰幾個學生妹身後行...行到嚟堅尼地城站。

“嘟叮”入閘之後,月台都係企滿學生同上班一族。

每個人都係各自低頭,睇自己部手機。

而我哋三個都比較異類...

我就左望右望,𥄫𥄫啲學生妹...

綽姿同羅羅就望住前面塊玻璃閘門。
話說...我哋嘅目的地係去邊㗎呢?

羅羅都仲未講喎...

要搭地鐵...地鐵去到好多地方㗎喎...好難估喎...

“飄!”當地鐵埋站,等到車上嘅乘客都落晒車之後...

我哋三個行入車廂,企埋一二角。

然後身邊都企咗幾個學生妹...被學生妹包圍。
好吖好吖~被學生妹包圍嘅感覺都幾好吖~

雖然話啲學生妹都係低住頭咁睇手機,之但係可以FF一陣開車嘅時候,話唔定企唔穩挨埋嚟...甚至俾我摸到啲唔應該摸到嘅部位...

嗚呀...諗諗都興奮~

就喺我仲FF緊...FF到下面都有少少反應之時...

「一陣非必要都唔好用精神液。」羅羅簡單咁講一句。

一陣非必要...唔好用精神液?

今晚出完

三句預告

“飃~”地鐵列車繼續行駛。

身邊啲學生妹都係有佢哋自己顧自己。

非必要...唔好用精神液...

聽晚外出食飯
所以會提早到上午10:30出文

要抱抱
大家一齊抱抱
報報
今日係星期一 已經好似星期五咁咁攰
點頂足成個禮拜
好彩下個禮拜返新工,今個禮拜頹住返
唔知有冇後生女呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞