《香港傭兵》(32)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
「我會同佢講清楚...同佢分手...我要同你一齊...我要同我愛嘅人光明正大咁一齊。」阿月含淚微笑望實我...

光明正大...同阿月一齊...

『阿...月...』當我想再次攬實阿月...與阿月相擁之時...

我同阿月之間嘅距離越嚟越近...卻慢慢停頓...

整個空間都停頓落嚟…整個空間都變成灰色...分裂...

分裂到阿月嘅微笑之中...淚痕之中...粉碎...飄散...
當我再次有意識之時...再次睜開眼之時…

『月...光...明...』陌生嘅...天花板?

我望住眼前...粉紅色嘅天花板...

呢度係...我喺邊度?

我尋晚...

我摸摸頭...坐返起身...就見到...綽姿同羅羅面對面咁坐...互相對望緊...

佢哋兩個都係...淨係著住內衣褲...
又係淨係著住白色小吊帶背心加白色三角底褲嘅綽姿...同戴住白色Bra...加白色三角底褲嘅羅羅...

佢哋兩個妹妹仔...又係淨係著住內衣褲...

妹妹仔嘅身材...兩個都係未成年...啱啱開始發育嘅...妹妹仔身材...

搞咩一早起身又俾我見到啲咁正嘅嘢...仲要乘二...

我又忍唔住手...摸咗自己條巨棒兩下...

好好J...晨勃緊就俾我見到啲咁好J嘅畫面...點忍到手...
「醒咗喇?」羅羅一個飛撲跳上床~撲向我身上~

『嘩吖吖...係吖係吖...醒喇醒喇...』我攬一攬住羅羅!強行坐起身!

唔好俾羅羅推落床吖...

綽姿睇住㗎...

我唔習慣有觀眾㗎...

『呃...係呢...係呢...呢度係...你屋企...』我攬住羅羅又偷偷望望四周...

成間房都係以粉色為主...所有裝飾擺設都係好少女Feel...
「嗯~你唔記得喇?」羅羅攬住我,古古惑惑咁打量住我~

『呃...唔係好記得...』記得啲乜?

話說...好似有啲斷片...

尋晚...尋晚...

「尋晚你抱住嗰個被我斬斷雙手嘅梁綽姿,跟住我嚟到屋企樓下,你哋兩個都同時進入深層睡眠~係我一個女仔抬你哋兩個上嚟㗎~」羅羅谷一谷塊面豬登~

「真係好弱。」綽姿冷冷放下一句。

「你都知你自己弱呢~」羅羅恥笑綽姿~

綽姿冇羅羅咁好氣,翹住對腳仔又翹一翹對手...谷一谷對小饅頭...
係吖係吖!我記返起喇!

尋晚吖!綽姿被羅羅斬斷雙手!我攬實綽姿...

羅羅就殺咗偉先生...拎埋個...手提箱...

然後我就抱住綽姿...跟住羅羅飛簷走壁咁嚟到...呢度樓下...就失去知覺...

不過講返轉頭...

我雙手捉住羅羅對嫩滑膊頭:『點解你會接咗...同我哋對立嘅委託嘅?』

今晚出完

三句預告

「肯定係你俾佢追蹤咗啦!」綽姿立即喺茶几上拎起部電話!跳到床上!「解鎖!」

綽姿隊咗部電話埋嚟!要我揸住!

『解...解咩鎖姐...』我左手揸住部電話...望一望就解咗鎖...
live
羅羅溝仔對話流出
有冇睇醫生
仲有學生妹J圖
綽姿嬲到
飛揚咁戇鳩 綽姿點會唔嬲
聽日好驚但照出
佢就係想你驚
唔使驚 好多人一齊發夢
小心就得喇
未驚過
出去行街街冇野好驚
Window shopping一樣冇嘢好驚

唔驚,連登攪埋只會令更多人出,出埋行者裝,佢準備一個打60個啦

妹妹仔早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞