又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
想係lenovo us 買部機 但唔寄香港

有無集運可以做到? 係咪要寄去免稅洲先得?
叫美國frd幫你寄
無朋友
ZenBook 14 想玩到totalwar 我係咪諗多左
15又太大部
咁買港行

lenovo 應該無全球保
想買CHROMEBOOK

AMAZON又無想要既MODEL
呢隻game好食gpu
ultrabook玩呢啲真係得啖笑
zenbk 15應該得
但太大部 又重多500g
唔太合乎我理想
1.7KG 好輕薄喎

我就唔會用1050 mq 打機既 你諗你
經mobile advance買靠唔靠得住?
有冇巴打知amazon第三方賣家ship by amazon priority shipping快d定sold and shipped by新蛋express快d
依家2個地方買一樣價
張gpu咁廢打條撚咩
newegg
邊部
追post喇
GT75 真係好正

5條nvme 位

我都未用晒,已經內成3.5TB裝game
呢幾日亂鳩咁download 遊戲:

但仲有成1.3TB SSD 位:

真係好爽
邊個負皮

不過你m.2 TB數真係cls 我desktop 計埋先2TB
我desktop 都係得2.76TB SSD
負皮唔重要啦

我開4k 144 post 5k post 都慣咗俾負

曲高和寡

唔係個個識欣賞
總係有班人好煩

同佢講4k 清過1440p好多,就一定有人話1440p 144hz 最optimal

出咗4k 144, 明明打4k 又得,唔夠力降返1440p 144 又得,又總會有人話玩唔到4k 144

到買咗5k mon, 又走嚟問你有咩game 推到5k

所以我都唔理班傻仔,枱機打5k或者4k 144

Laptop 已經玩緊4k 60

加多部輕便zephyrus s 日常用,已經無死角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞