又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
相呢?

呢d case 問cs 啦
Safari 睇 youtube 係得1080p,轉其他browser就可以睇到2K
仲有MacOS 睇 netflix 最多都係1080p
i5 8265
256ssd
mx250
8gb ddr4

$5000 deal?
https://www.newegg.com/global/hk-en/p/1TS-000D-04DR1
呢部又買唔買得過?
其實newegg 買d notebook 信唔信得過?有無質素保證 同 有冇保養?
想平平地買部玩到apex
有無推介 外國撚無電腦用
美國HP online store 有weekly deals 促銷
, 但好似唔支援國際shipping
有冇咩方法 代購網個d幫到我去美國 up online store買?
你揀有全球保咪有保養 有return policy 咪有保證囉

乜都唔睇好難討論喎
唔識google 睇review?

唔明點解仲有人揀HP 仲要揀無保美水
Area 51m
上官網睇下囉

model 好多都係spec少少差異 重量基本都一樣
deal, 係唔係華碩,
有冇link?
但應該個mon做唔到15.6
運費點計?係唔係用集運?
上面先有acer 貴1000就有1050喎

定係我記錯 MX250 勁好多 接近1050?
gt75 皇道
咩機
d人都係盲既
搭單問下 rog scar2 GL704GW 定 scar3 GL731GV好? 價錢一樣
ownership samsung
今年冇得揀
一係就acer swift 3 變咗512ssd 輕d 其他一樣
聽聞mx250 係對照1030
文書機的話,無得輸,仲有三年保。
除非唔鐘意samsung牌子。
想問lg gram,但起森林買無保
想問如果唔好彩壞左嘅話,香港都搵到鋪頭整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞