又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
頭先手快快打2w姐
首頁推果部ASUS S14 個wifi不停斷線,有咩方法搞返好佢
退貨 叫佢再寄過
直運香港唔係有退稅咩
佢住uk
美國買野都要跟洲比消費稅, 唔係就咁699就買到8300h+1050 (好似係)
價錢抵
1TB SSD我諗玩下Python,NotePad++,Microsoft Office夠做喇掛
想問有無平NOTEBOOK
齋文書
少過1KG
MON 12寸以內
只要平就得啦!
有無巴打好介紹?
深水埗幫到你
HP果部啦
你肯定?
我同巴打一樣對呢部幾有興趣
本身文書上網較多, 但係有時都會玩下輕量遊戲, 想起碼有個入門獨顯
Zenbook 14
我同呢位巴打一樣對呢部幾有興趣
本身文書上網較多, 但係有時都會玩下輕量遊戲, 想起碼有個入門獨顯
https://www.hknotebook.com/np19/m.ouhk-asus/pcs-info?pid=zenbk_14_i7
Zenbook 14
i7-8565U
16GB LPDDR3 2133MHz (Max. 16GB) / Onboard
512GB PCIe M.2 SSD
NVIDIA® GeForce® MX150 2GB GDDR5
9000蚊包3年保養加3年電池保
請問各位巴打呢個價錢算唔算抵玩
如果要寄返香港 用咩集運好?
出腦場好似8000頭,同spec
Asus ROG Strix Scar II Gaming Laptop, 15.6" 144Hz IPS Type Full HD, NVIDIA GeForce RTX 2070, Intel Core i7-8750H, 16GB DDR4, 512GB PCIe Nvme SSD, RGB KB, Windows 10, GL504GW-DS74 https://www.amazon.com/dp/B07MDDNCH2/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_i4lFDb2KJ01HY
呢部2070先1600usd
有無咩型號?
G531gw 2070 貴600 usd
但個spec差唔多 佢貴喺邊到 我唔明
第一次係amazon買notebook就俾佢lock左account 要交信用卡statement unlock
上網睇第一單交易 銀碼又大既就有機會懷疑lock你
黑仔
acer部swift 3好似抵玩d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞