又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
水貨只買asus

行貨都唔會買HP啦
4000零蚊amaon買唔買到好notebook?
咁請問依部呢?

講13吋又拎哂啲15.6出黎討論
Sorry 但依部係咪不錯🙏🏻
正常文書機+電競game都夠做
粒電夠唔夠做?
打機粒電就實去得快, 正常上網睇下片果d先會捱到耐
差唔多價位有無其他推介?我真係唔洗打機

純文書
老闆

下個post 你接返得唔得?

我隔離處理緊個4k/5k post
其實價錢差唔多
一係頭post第二部
無問題. 呢個無老闆
大家當交流下notebook心得post
其他巴打見到爆左想開都可以去馬
我通常見到last一頁先會爆再開新
有時訓左就突然去幾頁我都無法
呢到*
8th gen同9th gen差別好少 我覺得唔值5千hkd
9代唔值貴咁多
$500 都俾多

有巴打體質差的9750H仲衰過我粒8750H

就算大家都體質好,相差都只係5%左右

Base frequency 高咗其實無咩意思,散熱許可下一粒all cored 3.9, 另一粒all cores 4.0

9750H 仲要好熱

買9750H 基本上滿足到以下情況先會買:

1. 你肯定你部機散熱壓到9750H

2. 唔貴過9750H

要不然我會買9750H,除非你痈強逼症係睇model no. 而唔係睇性能
唔貴過8750H*
ASUS VivoBook L203MA Ultra-Thin Laptop, Intel Celeron N4000 Processor, 4GB RAM, 64GB eMMC storage, 11.6" HD, USB-C, Wi-Fi 5, Windows 10, L203MA-DS04, One Year of Microsoft Office 365 https://www.amazon.com/dp/B07N6S4SY1/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_BATFDb8ARJWZN

呢部點睇?
GS 65
8代9代 都撚過
用番8750H 啦
6核唔降volt死硬
降哂啦.
9750H, 打個LOL 都85~95度,
點玩
咁本身買GS已經戇居

仲要買粒咁熱的cpu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞