又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
https://www.hknotebook.com/np19/m.scope-asus/pcs-info?pid=zenbk_flip14_r5

呢部zenbook抵唔抵屌

會唔會amazon買仲平啲
唔該你先!
今日手痕 拆左個底板黎睇 整緊左d螺絲 開機係工作管理員個到睇得番張卡 但用兩用就藍mon左三次 分別show左
K mode exception
System server exception
Nvddls
之後就變番以前咁

想問下點整 (自己整到想自己整 整唔到諗住當垃圾放出去 有幾多放幾多 之前整左成千蚊都整唔掂 淨係換左個ssd 比人呃到仆曬)
想問下直接係dell us 官網集運買得唔得?
會唔會ban或者cut 單?
似window driver corruption

管理員cmd 入sfc /scannow 同chkdsk 睇下搞唔搞到
求教
想問一部notebook 用到幾多個鐘邊度睇得出?
文書睇電影用既話
想買部asus,ownership program
有無巴打好心可以幫我平好多
貴過外國
我睇過Amazon同newegg都平唔過ownership program
巴打係邊度見到求link
toshiba 1tb要310不過都係買左
巴打睇中邊部asus ownership機係平過amazon/newegg?
我見啲機普遍都係貴過amazon
不過本地買就有三年保養
https://www.hknotebook.com/np19/m.ouhk-asus/pcs-info?pid=zenbk_14_i7

Amazon USD $1200
Newegg $9800 雖然係mx250 但係我mx150都夠用

定係我搵錯左
兩個都冇問題

靚老母個學生offer好似無得輸
但應該送埋backdoor
同價位要RTX 2060,32GB Ram,1TB SSD應該得依部
求推介一部Gaming Laptop 純打機
希望可以玩到60fps或以上高/最高畫質大作
未來3年內既大作都可以應付到
Budget 2W以下
希望人在uk可買到同有全球保養
ASUS ROG Strix SCAR GL504GW 15.6 Inch Full HD 144 Hz 3 ms Display Gaming Laptop - (Black) (Intel i7-8750H, 16 GB RAM, 256 GB PCI-e SSD + 1 TB SSHD, NVIDIA GeForce RTX 2070 8 GB Graphics) https://www.amazon.co.uk/dp/B07K4QYDD4/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_S6XEDbDMVETRT
Thanks
另外想問點解選擇入面2060會貴過2070
2W?大陸仔?定我見識少 叫開20K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞