又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
如果買部文書機 最多打下lol/ steam overcook 果啲 呢部ok嗎
8GB 版好似做緊$360?
加HD 係咪啪入去就得?如似冇反應
如果想要部高spec啲有好介紹嗎 琴日睇左好耐 想要vivobook/zenbook
想問Inspiron 13 73912 in 1 同Inspiron 14 7490 分別大唔大

同埋攞Inspiron 15 7590比上面個兩部係咪好大分別? 佢張gtx1650好似好正 但值唔值得放多2000蚊落去upgrade
4. 6千幾8代basic i7 + mx150獨顯(同gt1030同specs) + ssd, slim機 13.3

https://www.amazon.com/VivoBook-i7-8550U-GeForce-NanoEdge-Display/dp/B07B7VFTN9/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1532765314&sr=8-1&keywords=asus+8550u+mx150

上年12月Amazon買
最近一次win10更新後就搵唔番個5G (之前一直連開線)
有無巴打幫到手?
重裝wifi driver.
部helios 300 尋日12點訂到依家都未ship
星期六日呀

你用咩速度?
priority
等吓啦

如果遲過佢保證個日,佢會退運費添
部fx504係咪收咗皮
https://www.hktshop.com/nop/polyu_cpce2019/acer-swift-5-sf514-new-10th-gen-i7-nx-hhycf-001.html
請問呢部抵唔抵買?
我睇佢i7-1065G7個內顯好似幾好
你當呢部個specs同MacBook 13吋差唔多
newegg果部?
仲有貨啊,買左打左成日GTA都冇乜問題
1060 3gb個種唔見有嘅
佢係一翻貨,之後唔洗一個鐘就俾人買曬架啦!
所以我去咗amazon買算 750usd連運費
買完最好加翻條ram
你有冇加埋ssd 256gb好似唔太夠用
想知續航能力點 買嚟大學用下
256當然唔夠啦續航能力係非常差,打機3-4個鐘就冇乜電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞