又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
如果玩暗黑3/lol, 是咪6k左右嘅desktop都夠做?
兩部個分別淨係個mon?
https://www.hknotebook.com/np19/m.ouhk-asus/pcs-info?pid=rog_strix3_i7_rtx2060
另外想問amazon同newegg買ROG係咪都有一年國際保?
因為我搵唔到有寫明

淘寶買多對火牛放喺公司,加埋唔駛$900

原來成4.8磅重
budget 3-4k左右 想諗住買部文書機用一兩年 請問有冇好推介
只要係asus牌子就有全球一年保,買翻黎要去asus登記
去ssp自己睇
set 開機自動apply

scar 3 真係得8 GB sdram, 仲要唔係ram 槽而係焊死

拆機就小心要RGB cable 其他都易過GX531 好多
我用另一個

開機CHECK過 係電壓係SAVE左 係咪已經APPLY緊?
throttlestop 應該唔使特別理既
如果買完係上us store定hk store 登記?
scar II 2070 wor
2070 勁2060 好多

9750勁8750唔多

加ssd 應該唔難

但三年保用有吸引力

自己揀啦

Scar ii 最抵

Ou最穩陣
-100mv 唔得

最後落左-90mv FULL LOAD 6X度
手臭
有冇巴打買左個部Vivobook F512DA-EB51係換過ram定係冇得換...宜家rendering勁lag同成日hang
我都係睇緊第一部同zenbook
好似第一部性價比高好多咁
上面果部有M150, 雖然廢但好過冇

下面就靚MON+薄機
想搵部輕薄機 整係玩LOL 巴打有無推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞