又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
咁又唔得 入團本疾死你 我desktop 1070ti打團本開高效都微疾
新手乜都唔識 想問下呢部買唔買得過 7xxx蚊

LENOVO IdeaPad C340-14IWL (i7/8GB/512GB)

處理器Intel Core i7-8565U Processor
作業系統Windows 10 Home
記憶體8GB DDR4 2400MHz (4GB + 4GB)
儲存裝置512GB NVMe SSD
顯示卡NVIDIA® GeForce® MX 230 2GB
螢幕尺寸 (吋)14
螢幕解析度1920 x 1080
我記得wow graphic可以set 1-10
1要求超低 不過40人副本可能唔得
我去amazon訂notebook跟住佢send咗個email話your amazon.com order cannot be shipped然後叫我fax信用卡資料比佢
我fax晒佢想要嘅野
但係過咗好多日都唔應我
有冇人知點搞
撚到粒GT75 8950HK 勁過Area 51m 9700K

純係ram由 2666超咗上2800

R15:

R20:
搵CS

有無高手知道下面堆timing 可以點set?

我只係enable 咗上面OCLK ODD TIMING, 加咗133mhz
要登入先搵到CS
但係佢鎖咗我account
有冇方法唔洗登入都搵到?
1070都疾?
上面膠巴推介嗰部ASUS fx504 係1050 唔知搞唔搞得掂40人團呢?

利申 電腦白痴
但係PS63係 8代i7 同1050 max Q

會唔會有差距?
PS63 8SC都係用GTX1650 maxQ,同GF63 9SC相比,只係粒CPU唔同,8代i7 8565U vs 9代i7 9750H,CPU效能當然H系CPU會勁d,但無論上一代8750H定今代9750H,都係熱到飛起,其實一般用途U系CPU應該夠用,無咁食電同無咁熱。

另外P65 9SD用9750H+GTX1660ti maxQ好似$12000~$12400左右可以買到。
巴打係自己拆機定搵人裝埋
out budget ar

散熱部分係咪冇得搞?

Sorry 我唔熟電腦嘢
GF63得一個風扇散熱死症,要平嘅話去Amazon買Asus可能仲好。
我都見到呢部但只夠買i5版。
等d 巴打意見
用priority shipping but maybe late 唔知開心定唔開心好
https://www.amazon.co.uk/ASUS-ZenBook-UX362FA-EL142T-360-Degree-Touchscreen/dp/B07MWN3MT3/

見到英國森林有平 ultrabook, 計埋運費減返 VAT 啱啱600鎊, 想屌一部
自己拆會冇保
搵咩人拆
皇家
巴打可唔可以講下啲流程
唔好意思麻煩你咁耐
asus cs 幫到你
過保華碩u303 去邊整?
我仲諗住買x395打wow添。。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞