又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
好難捉摸呀
一時又9推xps
一時又話係垃圾
媽呀 我好亂呀
建議你睇下xps15幾多review屌鳩佢個散熱先
一full load cpu會得返1.6ghz
咁 xps13
邊個好小小 要保就一定要係香港買?
requirement:
i7
16GB Ram
256/512GB SSD
要輕、薄
prefer 14" mon > 13.3"
support thunderbolt 3
內顯就夠
唔要touch mon 唔洗4k
唔要xps13(上年買咗半年壞咗...

想買X1C7, 不過有啲貴
大概$10000, 可少超, 仲有無選擇?
感激
我想買部做嘢打機兩用,呢部個款夠踏實,又比一般 gaming 機輕少少
符合我要求嘅機唔多,另一個選擇係 inspiron 7000系,但睇過評測散熱差,所以唔會買
行貨嚟講,呢個 Specs 呢個價錢算平
同問 咁xps 13邊部好啲

Btw有15k budget 主要畫圖 執下相 少打機 有無邊幾部推薦
仆街我都係訂左呢部揀priority但係delay左兩個禮拜
can唔cancel好
巴打唔can介唔介意讓比我
問題係delay左兩個禮拜我都仲未收到
如果收到想甩可以到時TG我
收到再算 日日屌緊個cs叫佢搞
Thanks bro
Amazon?我個陣一個禮拜就收到
15k budget GX531, GX502, GX701 同aero 都幾ok

pantone mon 超靚 效能高 又輕薄

xps 13 幾部差距唔遠 要指紋既就新2部 唔要下置cam就最新嗰部
唉頂 睇到dell inspiron 15 7590/7591又心動
i7-9750H, gtx1650, thunderbolt3, 靚mon, 有 number pad
已放棄xps

粒電用左5 年就壞
Amazon 有無all in one好推介?
重?
7590 1.5kg
7591 1.9kg
輕過xps15 7590 spec又高過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞