又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Scar ii 我搵唔到15.6 newegg等17
MSI
我都想試
唔是貼牌嚟咩?
藍天公模
Clevo 公模

未玩過嘛
條link scar ii 15.6 來
我想問各位有asus laptop 巴打有無遇到一個bug 係用chrome 睇youtube 片個speaker會時大聲時細聲。用其他browser 都好似有咁嘅情況 小弟部laptop 係GL504 另外 有時例如right click 想複製 㩒咗之後複製個選項會有殘影留係畫面度 要control + alternate + delete 先整走到殘影 有邊位巴打知點解決
https://www.amazon.com/UX391UA-X ... ;smid=ATVPDKIKX0DER
UX391UA
$799 USD

點睇? ASUS 有一年國際保
只要係全新機就有架啦,唔放心嘅係香港買啦!
poly jj撚緊lenovo y7000 se定amazon定mbp定忍下手有需要先買多部ps4算
應該放hall多 如果network過得去就會連返屋企部ps4 remote
throttlestop點樣Set開機自動Apply ? 我次次開機都要手動開throttlestop。
入windows scheduler 新增一個開 exe 既event,set 強制執行,揀throttlestop 然後重開機應該就有
睇落去幾正
15.6 係hero 2
#1 推果部FX504 有咩評價 個價都幾吸引
(重量都可以接受 都係係屋企用姐

想問15k budget 買notebook window機有咩推薦?
會執下相 畫下cad圖咁 少打機
屌你老母 係amazon買8300+1060
出到黎比1050我 又要退過再買
退返去買helios300算鳩數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞