又係時間推吓Amazon 平價notebook (20)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
膠巴要照顧三個小朋友仲要以後做埋notebook post召集人 辛苦哂
你指名要我開,我有時間咪做囉

我兩個小朋友啫,但細個位未滿月,依家兩公婆輪流半夜同佢搏鬥
辛苦哂
其實都係要捱過飲夜奶時期
有無請工人
唔好提

工人姐姐要走,屋企有事
繼續新手路過
柒芒睇片係受罪
其實我見g5 g7後面都有舊類似咁既野
dell hk官網好似有部9750h+rtx 2060都係萬二到
ram最高16gb焊死
gx502都上左16gb焊死再可以比人加多條16
溫度一樣咁高我點解唔簡部機身細既?
樣靚
10k budget打機有咩推介?
而家用緊幾年前嘅Dell 7557, 行GTX950
加個大屁股將散熱模組上移,減少對c面影響
唔覺
起角先靚
想買部17吋打下機 唔拎出街
求介紹 10k到12k左右
Thanks. 無跟幾年,估唔到10k已經唔夠玩
睇你追d乜 入門大作機仲係5-6千
我比較保守同買得兇狠

唔好以我做準則
ASUS ROG Zephyrus S Ultra Slim Gaming PC Laptop, 15.6" 144Hz IPS Type, Intel Core i7-8750H CPU, GeForce GTX 1070, 16GB DDR4, 512GB PCIe SSD, Military-Grade Metal Chassis, Win 10 Home - GX531GS-AH76
https://www.amazon.com/dp/B07G5Z9H8R/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_8CvxDbAHB0XZA

請問有冇Ching試過Amazon買新機,送左部Renewe 機黎?另外如果哩個價錢抵唔抵?
你揀amazon 出貨的話應該唔會出事

呢部我買1349,最平見過1299
1377 Amazon 入。
佢黎左部Renew......
依家仲要搞退貨...
點睇得出係renew?

又會咁戇鳩
上個post開始請教巴打,介紹左GX502,好心郁一直都係GX502同GU502 1516
早幾日出左ROG官方店,由於筆直問題,都係忍左手,入左部GU502
我覺得都幾好J

多謝咁多位巴打之外同埋想問undervoltage問題,throttlestop係唔係咁set就得
Set 埋Cpu cache
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞