(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
啱啱睇到太古站近距離開槍,睇到好L嬲
認真同適合兩樣嘢嚟嘅,何況狗公永遠比認真嘅人多。

交友疲勞玩得多已經
已放棄
隨緣而安
profile唔打野/得1張完全見唔到樣嘅相
我唔會match

比D機會毒撚
毒撚其實好可愛
如果認真,真係完全唔會講性話題!一定會等起碼到做到男女朋友先會講!
係喺app度識嘅男仔話我知架!仲要好多個都係咁講!

又,如果對方先講性話題,而你有回應,佢會覺得你都係比較open,然後佢自然唔會認真發展。
交友app多數都狗公多,同埋搵約炮
各自出力! 無論有無信仰 請留低你既禱文!

<長期戰爭>祈禱求神報應降災區
https://lih.kg/1450745
絲打想問下個男仔係咩情況之下同你咁講
有認真o既男仔咁同我講 > 係做o左朋友之後, 佢o係app搵到女友, 我仲未出pool, 佢認真同我傾偈話我知
亦都有半覓食的男仔咁同我講過 > 我有接受+傾少少sex topic, 佢地約炮, 但我堅持唔肯見面, 佢地就warn我男人上得app, 講得呢d, 都係同一目的
亦都有已婚人士 > 佢地同我傾耐o左, 唔忍心呃我, 忍唔住「教精」我
利申: 自問好吹得水, 好多都傾得埋, 不過冇下聞, 大部份都唔會再contact (佢地唔會再浪費時間)
無人match
半Hea玩,一嚟重新認識一個人好攰,二嚟見到太多好high class(名校grad/專業人士/好有壕味)

打算自己接埋算,有人like咪like返佢,傾兩句
你去搵D個肥矮毒柒窮既...佢地market比較細...
亦都無咩本錢做play boy
咁,咪可能會好小小
-----
男既個個都想識有錢女,樣靚,身材正
女既個個都要高大大隻靚仔有錢佬
結果,賣剩果堆先可能係最真誠既
我覺得如果行緊馬路則邊搭一搭拉你返黎咁就ok
但講講下野無啦啦搭個啲好on9
同你好熟呀?搭搭搭
個個一開始都唔熟架啦
通常膊頭都唔比搭 都代表冇興趣甚至反感
唔關第唔第一次
搭膊頭本身係一件好friendly既事
其實始終會斷
青梅竹馬既朋友都會斷,何況網上識人根本冇感情基礎,更唔好話一齊經歷過啲咩喇,所以會更加易斷

某程度上,網上識朋友比識另一半更困難
我都想要認真,硬係傾兩句就失左蹤
咁咪應該熟左先搭
起碼係朋友先搭得啦
前日match 到個女仔,幾好傾諗緊完7日之前約佢食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞