(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
我們曾經有過太多機會可以擦身而過,她的衣服都破了,也沒有看過火花。
有絲同我解釋過好似係因為CMB女人介面個操作係令到佢地選擇權大左 (唔記得詳情 sor9ry)

CMB完全唔係食女場, 當然你溝到佢跟住晚晚砌就唔同講法啦

另外, Skout/探探垃撚圾到一個極端
聽到依啲問題, 我咪話, "我好多嘢食唔通又通街話人知咩?" 駛乜擔心我啫.
如果識唔到, 可能轉下方法, 去讀下書, 上下興趣班, 可能仲容易識啲相近興趣嘅人. 加油
如果認真, 而你平時又唔係一定好似可以隨便接受黄色笑話嘅人, 咁佢都講就代表佢唔認真, 因為認真的話係唔會想你對佢有唔好嘅印象.
放棄左 同放棄埋個app
Match 完啲男仔,hi佢又唔覆
個個都係咁,係咪佢地手快like左我咋
佢係呢啲地方識你,亦可以識其他人
咁你下左決心行呢條路
你就要開始改變自己
壓力唔係其他人俾既
係你自己俾自己既
太在意其他人既講法係永遠唔會有幸福
當聽得多,好難一啲都唔俾影響
多打絲打鼓勵 咁佢當初係點樣令你覺得佢係認真?
原來都好多人係好似你咁諗,咁啫係唔係我太敏感啦 已經ghost緊佢
你開心個陣人地會唔會跟住你一齊開心?
你唔開心個陣佢地又會唔會陪你一齊唔開心?
你係其他人眼中只係過眼雲煙
佢呢頭講完你,下一秒就唔記得,做第二樣野了
係你自己俾你自己既想法傷害緊你自己
有時間諗d無謂野令自己唔開心
點解唔充實自己既人生,用盡時間活好每一日
首先, 千萬唔好一心就係諗住識男友..
平常心, 用要做FRD 嘅心情就OK
而且 相 9 成假
好唔開心,識左個人兩個月明明幾好傾,見過幾次,佢都好似對我冇乜大興趣咁唉,佢應該都有幾件cmb識既係手,只係當我做後備
最慘係,我老豆老媽聽得親戚講多,而家連佢地都講埋一份
我覺得你都講得岩既,而家我都盡量避免同老豆老媽共處一室,已經唔想再聽到佢地問我點解冇人要。
其實match到岩傾,又唔濫,性格又好既人,又夾到大家,仲要佢都咁岩鍾意你,真係仲難過林鄭撤回反送中終於明點解有人係呢個app尋尋覓覓左幾年
當後備應該唔會主動約,但個女仔約都會OK肯出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞