(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
如果條仔a0唔係好識傾計,但第一次見就有skinship呢個係咩玩法?

雖然唔反感但有點odd 好似好隨便咁
咩係skinship?
我都會覺得odd....之前有位巴打問得岩
你會唔會想你既另一半係咁隨便、第一次啲女仔見面就有身體接觸
如果係真a0 一係心急 一係佢睇左溝女攻略
山埃tips黎wor
想問下絲打們 d 仔約你地出來通常做d咩? 有冇d 特別難忘嘅經歷分享。
咁就要睇下係咩程度既身體接觸
我睇過有人教搭下膊頭會點點點之類既野
可能連佢d fd都A0 都唔出奇
係要感受下佢有冇色心 係咪抽水
曖昧成點?
咩先叫曖昧
大抽獎送單身狗
七夕想約佢,但係佢同屋企有野做……
只是keep 住whatsapp……

我就一定唔會,講完都怕女仔認為我玩玩下和反感。多數講既都為左試底線,為左性。
咁又唔覺佢有色心 同埋個情況係大家都好凍 佢就摸下手同攬下取暖

乜野溝女攻略咁教壞人架
818轉左比民陣 荃葵青轉25日
用左三四個月match 左好多都係hea傾,傾兩日無聲氣。後尾match 左個一開始我都好hea,不過佢幾有心,知我鐘意既興趣會同我一齊做然後影相比大家。
傾左一個星期轉左WhatsApp 交換左ig 約左出黎,大家都啱feel,走個陣攬左下。後尾一個星期去左旅行但都有聯絡同FaceTime,互相又delete 左CMB。不知不覺就認真左。
最後佢覺得同我諗法各方面唔夾就完
兩個星期玩過山車咁
A0女第一次鐘意人 好傷心
咁我諗係佢以為你俾signal佢
通常d女仔話好凍呀 佢又冇理由比件衫你 佢都凍
咁唯有摸下手仔
多謝巴打意見睇黎可以用呢招黎分係咪認真

岩先睇返你話同佢識左都係一個月,我自己覺得第二三個月表白係好既時機,呢段時間之內可以多啲留意佢既需要/鐘意啲咩,例如佢話喉嚨唔舒服買盒喉糖俾佢咁

多口問多句咁你地食飯係AA/你請/一人俾一次?
唔緊要啦 感情呢d野係要有經歷先會成長
揾到一個人同你同步係好難 要大家遷就先行得長
呢個case好大可能係佢唔夠鐘意你 都冇計
最緊要知道自己想要d乜野
下個更精彩
大佬我match既時候點知佢係playboy

依你所見認真玩cmb既男仔既profile 有咩特徵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞