(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
大波妹*

Push 有冇巴可以話我知係我敏感定咩
其實係想話你知我鍾意大波妹
同埋想知你大唔大波咁解
係heymandy識到男朋友 下年結婚了
會咁樣講嘅男仔
認真極有限
呢啲擺明狗公啦
唔使問啦

同埋就算啲人講你太敏感都好
你本身唔鍾意就係唔鍾意黃色笑話
無謂改變自己遷就他人
呢個世界,出街就有大把人
不過人係唔敢搭出第一步,
唔想離開自己既comfort zone
因為係現實識一個人,你需要好多大勇氣又要唔怕瘀
係apps就無咩代價

參加唔同既活動,義工/教會/興趣班...
讀下d人際黑暗面既書
同自己傾多d計
學下愛自己先
你唔識愛自己,
無論你係咩關係入面(愛情,友情,親情,同事...)
都好容易成為受傷個一個
會唔會係你自己個profile吸引到playboy?

自己覺得同聽女仔frd講都係play同認真都有
多謝你意見 聽完大家講我都del左佢contact了
你講野好似我一個師姐同我講既野
但平日真係冇咩時間有其他興趣班
夜晚有去進修但冇咩識到人....可能緣份未到啦..

我有好努力去愛自己同變得更好架
我都係寫得好普通,加句serious relationship
你咁講令我諗會唔會係因為用左著短褲短裙既相....
咁你自己係咪認真先
千其唔好咁易就同人sex。要愛惜身體呀絲打。d男仔一黎就講d sexual嘅野就下一個算啦。要愛人先愛自己
可唔可以問下點解負皮我因爲我既問題太低能.....?
同埋頭幾次冇咩感覺就唔好有身體接觸啦,唔係話唔小心hi到個d都唔得,但搭膊頭個啲就唔好啦。
唔知絲打放咩相
我覺得有影響
我傾親都比我認真 (有啲會比較悶)

有個連講笑話佢返大陸可以揾到靚女
都會嬲我咁諗佢嘅人
然後又講結婚又講生小朋友組織家庭咁

我cmb識我男朋友嘅
係傾咁多個入面最唔正經嗰個
不過都冇乜講過sex嘅野
佢搭我既.....個下fing開又好奇怪咁我就冇出聲我成日都諗係咪只係我諗太多,不過見呢到都好多人話唔係咁好
我次次傾唔夠幾句就比人已讀不回

利申:樣衰

一早post咗相,唔啱咪唔好like我囉,like完又冇心傾
我自認為啲相都好正常....不過著短褲短裙所以show到身體既部分比較多 會唔會係呢個原因

絲打係會放邊種相?
講認真野又話悶 無火花
講下鳩野搞下笑玩下又話狗公唔認真
次次match 親,d仔見完一次,就想搞
真係見唔到有認真既男仔
China Motor Bus
窮柒ok?
佢地點同你暗示
認真答,有認真工作既話就okay
係app到識都唔會知對方有唔有錢啦講真
我從來冇問過對方經濟狀況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞