(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
以家match人都會問吓最近發生既事點睇
政治冷感無人性既 好難傾落去
Match到我就唔會
想知
推 有巴絲可以解答
試過約左2/3次之後睇戲, 個男仔搭我膊頭又拉我挨落佢度, 又磨鼻咁...
男仔咁做即係點?可發展?
利申: 絲
我一開始嘅心態算係真係想識女仔,識女朋友,畢竟本身讀嘅major女好少無乜機會識異性。但隨著喺cmb match到嘅人越黎越多,開始發覺原來識一個異性再約出黎食飯其實係好簡單嘅事,就開始無咗呢種好想認識個女仔認真交往嘅心態,慢慢變成我嘅生活興趣之一,單純約出黎見面傾下計,然後就唔會有下文。
就好似原先想去買一件衫。但去到商店發現好多款式可以揀嘅時候就反而無咁想買/買唔落手。

利申:單純我自己依家嘅心態,唔肯定其他男仔係咪都會咁。
同你差不多,雖然心底裡都期望可以有發展
不過已經約到有d麻木,就算明明第一次好好傾有講有笑
轉頭返到屋企就好陌生咁主動搵佢又感覺人hea回就然後無然後
又再搵個傾>約>完
連識朋友都談不上,唔知係app玩你定人玩app,只係不停loop。。。
果排我轉緊工既,冇咩野做咪download 落黎挽囉

因為我都成年半冇拍拖

是旦係ig到cap 番幾張正常遠景相就算啦

咁佢係第二日就match 到佢既,佢算係幾幽默果啲黎,傾傾下就知佢原來同我讀同一個大科,但範疇唔一樣 所以都有啲話題傾下既,咁頭兩日都係啲簡單日常吹水,但佢會記得我之前講既野,睇得出佢係有消化我地既對話既,佢都正正常常冇講過啲咩咸濕野,同其他match 到既唔同,所以果陣都幾有好感

咁幾日後,佢就話tinder 收唔到notifications, 成日Miss 我既message,問我介唔介意轉WhatsApp,
咁我地有左大家既電話啦(後來問番佢,原來係扮野想抄我牌

咁WhatsApp 又傾左4-5日到,大家都會send 下相(影野多,出樣都係一兩張) 同一開始都純文字WhatsApp ,後尾有一次我專登扭佢計唔想食藥,佢就好有心機咁氹我食,又話食完獎勵我,話獎勵我傾電話,聽下佢把聲

咁就打左第一次電話,佢講野都幾溫柔 把聲幾好聽既,斯斯文文咁,咁就變成傾電話多,都好多話題,冇dead air, 可以日日9點傾到12點

之後有一次,佢同我講話有間餐廳好好食,話帶我去食,咁嗰陣時傾左咁耐我都想見下佢咩樣嘅,

去到嗰日第一次見嘅時候,佢都佢都符合我嘅想像,高高大大,同佢啲相冇分別。

去到餐廳食飯嗰陣時,佢好照顧我,叫餸又會問下我意見,又會幫我夾餸,成餐飯都幾開心

食完飯佢話帶我去海旁度行陣,吹下風傾吓計。
行去海旁嘅時候,我feel到佢隻手有幾次想借啲意拖我,最後忍唔住我配合佢少少最後係俾佢拖到嘅。

一拖發現,哇 屌 睇得出佢好緊張成手都係手汗。

跟住去到海旁佢攬住我傾左一陣計,佢有講佢對感情嘅睇法 同埋佢話佢係A0

嗰陣佢有post我張相上ig story,
(我就覺得佢唔係出嚟食女,同埋傾計嗰陣時佢都成日話要介紹佢啲朋友同屋企人比我識)

最後,佢就送我返屋企,送到去樓下,我問佢想唔想錫啖我 點知佢真係好怕羞咪食咗塊面珠燈

打住咁多先,未試過打咁多字好攰

想知再講
打左好耐 有得睇啦
扑嘢無問題 但樓主想拍拖 揾個專一拍拖就點屌都得啦
佢咁intimate嘅啲動作
有冇多啲形容下你地嘅相處
咁算好intimate?
見面都close既 周不時會搣我面
佢話好少主動約人 但係個個禮拜都約我
不過又冇話要拍拖咁
磨鼻喎?
就kiss啦喎?

不過搣面係幾sweet

傾偈係點?
我係嚟認真識多個朋友既,自然希望對方都唔係玩玩下既人。連自我介紹都hea寫,點說服人地覺得自己係認真識人既?

如果雙方都係玩玩下,段關係都唔會長久,match到又有咩意思?

我玩左1個月到,從來無match過。但係無match又如何?寧缺勿濫
感覺又真係幾sweet既
Wts都有少flirt既 講一句應一句咁
每日都係佢主動搵先既
有無人個cmb神神地
有阿 一個人都match唔到
個野壞左
好sweet呀!!!祝你地一直幸福落去

即係第一次見就一齊左?
想知道係邊個moment你覺得佢係可以一齊既人?

因為都有好多人我覺得可以吹下水冇悶場,但唔會有想同佢拍拖既衝動
send唔到message
個chat仲要聽日到期
原來唔係得我一個係咁
其中一個conversation太多message
一開嗰個chat room就lag機
識左個過程行為同你差唔多。唔知佢想點
有冇啲例子?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞