(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
係CMB識過好多好男仔
好多都願意付出
當然點都一定會有人唔係認真
咁咪當識多個朋友囉
玩app最重要就係順其自然
可能本身對方係冇諗過嚟搵女朋友
但係點知同你真係鍾意咗你 想同你發展呢
絲打加油
我明白你既意思 分左手之後我都有努力工作 做運動 進修
只係當成日遇到啲人 auntie級同事啦親戚啦啦問 話你條件都唔差呀 點解搵唔到男朋友 過多幾年30啦 我就覺得好灰
點解呢個社會要咁樣俾壓力女性
點解一定要拍拖
有邊個男人識女唔係想扑野
就算佢冇講出口
個心都想屌到你啪啪聲
你concern個位應該係佢咁快就同你講呢啲
一講sex話題就一定唔係認真,肯肯定。
交友app只有約10%男人係認真搵伴侶。

利申:玩咗app 6年左右,堅持又堅持,終於找到了對的人,而家app都delete埋。

樓主加油

真係有少少sad覺得難得遇到個岩傾既結果又係咁
咁早知我就扮傻唔知佢講咩 睇下佢之後會唔會變本加厲
有 唔會係你like果d
其實係咪連少少黃色笑話呢啲會令人誤會/唔舒服既都唔應該有
有時我真係唔識分 係真係有問題 定 香港啲男仔都係咁
覺得自己仲未去到要結婚既年齡雖然都有一兩個同學嫁左

所以目前都係諗拍拖先
玩左幾個月
約左幾次都唔岩
應該係話 我係對認真講野既佢有興趣
但佢一提到呢啲我就卻步 同時又諗係咪只係自己太敏感

Anyways多謝你既意見
玩左好耐都識唔到女仔
希望有機會 match 到絲打你
未玩過

利申:無女
老實講可能match過都唔定 哈哈
我都match過好多人但係會講野既其實唔多
玩過一段時間,又未喺外貌協會好多人都。
唔好話男,女都可以喺唔認真㗎其實
只可以話遇唔遇到。
你有幾高質可以咁高要求先 講個笑都唔得。 同你出街約去圖書館好唔好?
佢講左點樣嘅低俗/黃色玩笑?會唔會係你太敏感?
我都係玩左好多年先識到

其實認真既男仔唔係無,只係我地都比較唔識溝女,

咁你地女仔通常都一對好多,係咁多人之中你地係一定比玩家吸引既機會多,因為佢地真係好識講野足心理
我識好多女仔朋友玩,都係好認真架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞