(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
分手之後都玩左一段時間CMB
唔知係我比較敏感定咩,好多時match到啲男仔傾一陣就會講一啲比較親密既說話或者唔覺意拉到一啲比較接近性既話題
eg 叫我bb
問我 can I have a closer look at your long legs
叫我攬下佢
突然話掛住我
Send 一啲有少少同sex有關既sticker俾我
諸如此類既口花花

每次我見到有啲我都唔會再傾落去,結果玩左咁耐都冇真係識到人...

我想問下巴打其實佢地咁樣講野係咪唔等於係唔認真,我係咪其實應該傾落去?

另外,你地覺得人中第一次約出黎應唔應該有身體接觸eg 撘膊頭/摸頭etc?
係0
cmb係咩黎
明顯係一個fuckboy
不撤不散 各自努力
五大訴求 缺一不可
光復香港 時代革命

唔好意思,阻你一陣
-
香港人重要日程:

8月16日:學界集會(2000遮打花園)

8月17日:教師大遊行(1100遮打花園)
8月17日:光復紅土(1530紅磡碼頭)

8月18日:荃葵青遊行(1400葵涌運動場)
一個叫Coffee meets bagel既交友app
我有幾個fd都喺CMB識到另一半,有一個準備結婚(雖然match到呢個之前都有match到fuck boy,係咁約去酒店bar飲野)
哦,之前玩heymandi聽過,好好用?

無用過
但一開始個陣啲人係較認真同高學歷嘅
有女仔朋友都識到高質abc咁
出咗名啲人就濫㗎啦

同埋真係好睇夾唔夾
唔夾講咩只會嘔心,夾嘅就算幾快講bb都覺無問題
個人唔建議任何身體接觸
巴打....認真想請教,有時候同啲男仔傾到咁上下就會講一啲低俗/黃色既玩笑,其實係咪唔可以用呢樣黎判斷佢係咪認真識人/係咪一個好男仔?
想係交友apps搵到真愛會唔會太秒想天開
咁簡單就識到一個人,你會投放幾多心機,會有認真?
付出越少就得到既野多數有伏
你覺得好好呀......
都有時候我覺得係夾到岩傾,但到佢冇啦啦講一啲我覺得有少少噁心既野,就會覺得好失望.....好似識極都係呢啲人,定係我反應過大我都唔識分...

如果第一次出去個男仔就撘膊頭/摸頭,你覺得可唔可以接受....我有朋友話唔係掂敏感部位就okay 又有朋友話第一次見就有可能係呃蝦條...
我都明既.....其實都唔係簡單架....我都玩左好一段時間,都識唔到真係可以發展既人

現實生活圈子又細
Thanks有少少傷心因爲呢個傾左幾個星期都覺得佢正常同認真,同埋大家諗野都似

咁仲有冇咩方法可以再試呢
硬係係到諗或者佢係一個好人 因為玩左咁耐岩傾既極少數又唔想咁快放棄
唉 你又講得好岩
可能只係我玩左咁耐都識唔到開始有啲心灰意冷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞