(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
我都明白你既意思係未決定到岩定唔岩
好多傾左幾句就話miss u 或者約即日出黎 我都會覺得佢玩玩下 即刻唔想應
我成日諗gag氹人笑﹐啲女就覺得我係kai子
呢個app啲女好高竇 同埋好易傾傾下就失蹤
我反而鐘意好快咁約出嚟﹐面對面傾計先睇到佢係點既人﹐我係想識個人﹐唔係想識文字
係... 佢地又唔主動開話題﹐傾緊既嘢又唔幫手接落去
我想搵人傾下都難
但係即日就約好似又快左啲....感覺好似只要會講野就會約咁
same
起碼合眼緣
我係絲打,好多仔仔match 完都唔講野
就算想同對方做朋友,但冇人會放網上識既"朋友"係心 (相信會被對方拎黎攝時間多),感情基礎薄弱,好快就斷。所以千奇唔好諗住識到朋友。
好難match wor, 我有冇個FD match到好多
但自問講樣我唔會差過佢
唔知點解
你like埋啲大把本錢既仔仔緊係喇﹐你試吓like我呢啲柒毒男肯定一心一意咁同你傾計

一開始兩邊都會係咁傾 之後點都會慢慢繼繼冇傾 一係人地唔覆 一係就自己唔覆 其實男女都係 有玩開呢啲就唔會淨係識到你一個 點都會識完又識 不停loop
上次你自爆完密碼,有幾多人add 你?
呢啲大家都想發展﹐覺得發展唔到就下個啦﹐扮做fd大家都辛苦﹐好難keep
最弊有啲隔左好耐好耐冇傾無啦啦搵返人 但已經返唔到去以前個種feel 真係唔知點
利申 自己都試過做搵人嗰個
無人add我
幾乎0
九成九為個閪
等我儲多百零粒豆
狗公覓食

總會搵到d唔係
唔會冇 但想認真既仔一定冇player咁吸引
十個男仔profile比你揀 你都好難揀到想認真戈一兩個
match到又嫌悶嫌唔識講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞