(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
lm
你意思係
佢無咩回應/想學野/冇送佢返屋企?

其實我唔太明最後冇送佢返屋企個句

你話你答完佢點解玩cmb冇咩回應,唔知你答左咩,我假設係啲行野eg圈子細所以玩個啲啦。如果係我聽完都會冇咩回應,因為如果我講曬真心話:「哎呀其實我玩黎係好想識到個真心拍拖對我好好既男朋友啊(潛台詞:唔知會唔會係你呢)」,咁樣咪仲好似顯得好奇怪...

同埋話散完學野一樣啦,我上黎連登就會講我好想識到男仔啫,同人出去個陣緊係會話隨緣啦、裝備自己個啲,唔會想顯得好 desperate 好恨拍拖咁

不過你講既野唔太detail
唔知有冇理解錯
同埋以上只係我自己咁諗啦 唔代表所有女仔

加油呀
絲入唔入得

同男朋友係tinder識 傾左2個月先見
第2次見 先有小小身體接觸
入得入得 想聽多啲成功例子
兩個月咁耐?一直都好傾嗎中間冇諗過約佢出黎?
少少意思係指咩?
小弟30歲想搵25-28歲絲打點解好似好難咁
Match完又唔講野
你個range都幾細🙈我set左12年
大概兩個月每日1-2句 或者reply ig story
始終係交友App識 對於見面無太大期望

我淨係用過tinder 覺得幾user friendly

因為個日咁岩落雨
所以佢遮我 撘住我膊頭
我捉住佢個手肘咁樣少少身體接觸

下個月就一齊左3年 祝福你都搵到
試過約23歲女仔真係溝通唔到唉
現階段又唔係好想搵姐姐
23 24唔得咩
多謝 你講既case好正常!!
咁係邊個moment令你覺得呢個人係可以做男朋友?一齊左會唔會擔心佢仲會玩app
我係set到大我12年都接受到

乜差7年已經會覺得溝通唔到?有冇例子

就黎向女朋友求婚
識到
沒咩精神上交流 focus 吃喝玩樂返大陸飲喜茶
cosmic microwave background
啱阿,有時間既話不如參加活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞