(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
快d 表白 唔好拖
可能佢又同時約幾個男仔
到時一定後悔

利申 : 有2 次傷痛
一張sticker姐
出黎見面先係王道
直接拖手啦
拖完先算
唔會friend zone啦 玩得cmb真係想識朋友咩 女仔好多自己嘅好姊妹或者男仔frd都應付唔切 同得你出咁多次姐係有好感可以發展嫁喇 如果畀佢以為你playboy咁佢會fade out到時就好難挽回啦
一直以嚟對交友apps都有啲抗拒
主要係覺得自己唔靚仔 如果係現實中都識唔到女朋友
去到交友apps呢啲主要以貌取人嘅環境入面就更加唔會識到女
12年都幾長,好易有gen gap
唔洗set一個星期既 睇岩咪match多幾個 睇唔岩一個都唔好match
match 2,3個都仲頂到既 又唔會幾面都瘋狂秒覆既

咁send左又唔一定係咁既,男仔天生都flirt既,睇忍唔忍到既je
如果約左個女仔星期五食飯
但突然呢幾日又唔係好應機
仲見唔見面好
你前一日再提一提佢星期五約左,睇下佢咩反應
我原本都諗住約星期五食,點知佢今日失蹤左 諗緊del 左佢 專心同另一個傾
好喇
謝提點
完全feel到佢hea覆
攪到都冇咩心情見佢
咁慘
我覺得交代下好過失蹤
唔好哂人時間嘛
唔好啊 魚翁灑網咁去就最好
加油呀巴
我都係本身約左個男仔weekend出
而家唔想出諗緊點講好.....
我就隨緣
曾經好好傾出到黎見完 唔係自己理想對像

而家就改變下唔傾咁耐就約 但又好似唔係好清楚了解對方咁
加上佢呢幾日又hea覆
真係冇咩mood

如果你真係唔想出 用咩理由對方應該都明
第一次玩,有壞人,不過亦識到個同我拍緊拖
不過最近有d相處上嘅問題,佢話要冷靜吓
我識唔少女仔都係match完等男仔出聲先(個人都係)
睇左咁多意見 睇黎都可以直接d試下!
照出,當多一個機會
前一日提吓佢約定咗食飯
我玩左1個月到 我覺得player係冇樣睇 有d睇落個樣好老實都可以係
傾到幾句就do you wanna cuddle / 你條腿真係j得死人
冇野既 你唔係想要呢種關係 咪即刻斷左contact佢囉
岩傾既 約左出街既得3個
第一個 政治冷感中立派 話女仔之家唔好理咁多呢d
第二個 約食飯既地方好迫 佢貼到個人好埋 講講下野會無意間掂我隻大脾
好得人驚 我索性話我唔舒服 想早d返屋企算
第三個 今個禮拜見 由於佢條件好到令我自卑 我都好直接問我同你唔係同一個世界既人黎 點解你要like我仲同傾足3個星期咁有心? 佢話 都有好多女仔直接話佢唔靚仔兼肥 呢個世界你睇人好 人睇你好 所以 我決定同佢食餐飯先決定點

我覺得隨緣啦 你唔好擺過份期待落呢個apps就得
player 邊到都有架啦 唔帶眼識人你係現實都一樣撞到架
對我黎講, 最慘係唔知邊叉個send我個profile比個ex 比佢屌鳩我"睇唔出你咁污糟 寂寞到要用apps" 分手後都仲活係佢陰影下咁
唔洗理ex點睇喇 都過左去

通常女仔想傾幾耐先約出黎架?
tldr,回最尾嗰段,呢個年代網上識人好平常,佢哋有呢啲心態,係咪古代人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞