(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
啱傾唔會斷㗎啦

提提大家不推文回覆
唔係好多做媒咩
同埋唔想2x就去
條件都唔夠好啦
我都睇住直播﹐鰂魚涌站市民被包圍
交友app最少5成約炮是常識吧
剩低既5成咪就係唔識講野社交人脈廢既毒L
如果配到前者嫌人player, 後者嫌人被動,咁不如del app
cmb其實好多有心人
sad but true
不過都有~10%係真心配到嘅
中到一次就得
利申: 後者
幾次都係傾傾下就無左
呢排都無咩心機就del app無玩了
仲有一啲唔係player但又talk得﹐不過有啲樣衰既人
係有認真既打算
其實都係每日睇下佢suggest既就算
我個proflie極求其唔可以作準
兩三張相 咩都冇打 願者上釣
打油希望你都快啲遇到岩既女仔
唔打profile想點? 我見對方冇打profile 多數都唔會add
唔知打咩好有名你睇 毒撚呀
同埋都係當多一種途徑 或者純粹睇下女算
想認真揾另一半其實都係要係現實入手
唔好旨意哂交友app
玩左咁耐都未match過
現實生活真係識唔到......日日返工放工又OT
眼見個個朋友都係公司識到男朋友
我都決定要轉工了
其實我都冇profile
工作環境真係好重要
人大左60%時間都係番工 你仲要ot
放假又懶 唔想郁
其實毒撚一個都幾好

"唔打profile想點?"
女人真係好難明白
我覺得男仔還好,女仔真係會有壓力,成日聽啲三姑六婆問 仲有幾年就30啦,點解仲未有男朋友架
如果唔係有呢啲壓力我應該都唔會玩app
我係毒過你既毒撚
廿幾到三十真係一眨眼就到
睇你心態啦
唔去care既話 聽得多就自動左耳入右耳出
我表姐大我好多年 4字頭 都係單身一族
佢完全0壓力 工作就係教下琴 得閒就畫下畫 煮下野食
想旅行就旅行 享受人生
我以前都有問過佢點解唔拍拖
佢話冇一個男人佢睇得上眼
咁我地係同類
唔係唔想打 係根本冇野打
我以前都係你咁諗,太靚仔真係唔敢match。

我上次分手後玩番,match 到有啲晦氣,見到個幾靚仔,match 左先唔理咁多。

Match 左之後傾左幾分鐘,我同番個男仔講,其實你太靚仔,我不嬲唔揀靚仔架sor,我都唔知點解自己match 左你

喺無諗住同到靚仔發展下,同佢傾傾下先知好多人當佢playboy,個樣似成日溝女,但其實工作環境好多男人,好難識到女仔,個個都覺得佢太玩家feel。

之後同佢出黎見左幾次就拍拖,而家結埋婚

所以靚仔都真係有認真想搵女朋友而玩app
好勵志突然覺得人生都唔係甘絕望

-睇緊今日d新聞,好心up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞