(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
依樣我都好爭扎……
我係諗過10月Hollywood 玩鬼屋借機拖佢行!
但又怕太遲,我唔怕佢當我playboy,係怕friend zone…
巴打off topic少少想問下咁而家你會唔會係app到match/約其他女仔
依家無
講黃色笑話即唔駛理啦
比你送算好好
我之前有個冇興趣
明明同路都特登要搭啲佢唔啱嘅車
連巴士站都唔想比佢跟嚟
睇戲會講野咩
好男仔唔代表性保守
您地match係日日出果d
定係中間俾錢買豆果d
求解答
其實match唔match真係外形......
見過一個絲玩cmb真係10個有9個大隻仔 wtf

而我就10年先match到一個仲要hi佢唔講野不如你唔好match喇小姐
所以要岩傾真係好難,因為首先要雙方都有心傾,先會知岩唔岩

雖然我要求都好高

btw黃色笑話真係算吧喇
其實都好多女match完唔出聲
唔知match做乜
但唔會乜都唔係就同你講sex
我覺得cmb多少會跟你match得邊種人多而show咩人俾你睇

我都覺得真係要傾過先知岩唔岩,所以而家我同match個啲都會好認真咁覆,直到我覺得大家真係唔岩。不過我始終都係會等個男仔講野先

原來好多巴都會覺得講黃色笑話係有問題,咁啫係唔係我太敏感了🙈

又問下大家覺得send呢種sticker又算唔算odd
佢想打CWB
唔係乜先
相識一段時間少少都唔講得
至少要確認關係囉,無端端講擺明試你,除非你唔介意啦!
借問聲點表態好呢?
直接?!
唔試得咩 唔通要確認關係之後先可以知你性冷感
我覺得佢每日都係會十幾個中下加一兩個中上咁出
一日十幾個,一年6000個,如果你age range窄d既,玩得耐有咩人都出曬喇,都冇得計match唔match得多呢類,玩得耐就係出新人

我就唔會sd囉,博咩je
或者我太君子,唔識玩
每個人唔同啦,好多人試左就唔會當男女朋友
我set個age range 去到12年
同埋都係一星期左右先會去match人
因為太多人同一時間冇咁多心機應付

我遇過幾個明明傾傾下計覺得幾岩傾,轉個頭send呢一種sticker然後又扮下傻咁,即刻會有種「唉...又係咁」既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞