(巴入)其實係cmb識到既想認真拍拖既男仔機會有幾大

741 回覆
24 Like 271 Dislike
都係唔係咁好,有咗先例佢下次就會大膽好多
呢d post就唔好上熱門啦
我好少影到身嘅相
全身但著得好密實
仲有同fd合照咁嘅
多數show樣因爲我覺得我自己都算靠樣多
肉地
食完飯,直接問你可唔可以一齊去休息下
Go?

另一個, 問你上唔上佢屋企坐

其實都問得直接
Sorry 我推返有用資訊

不撤不散 各自努力
五大訴求 缺一不可
光復香港 時代革命
唔好意思,阻你一陣

-
香港人重要日程:

8月16日:學界集會(2000遮打花園)

8月17日:教師大遊行(1100遮打花園)
8月17日:光復紅土(1530紅磡碼頭)

8月18日:荃葵青遊行(1400葵涌運動場)
ok ge, 好過呃你感情,你有得揀拒絕
想知多唔多人介意冇讀U嘅男仔 睇到cmb 見到好多都會打自己咩U 有時見到有D同自己有相同興趣 都會試下睇下match唔match到
都係個句,我自己覺得有認真工作,會plan自己職業生涯就okay, 有好多工同唔使u grad一樣搵到岩做既工

性格比學歷重要更多

我反而怕男仔介意所以都冇講自己讀master
大把啦﹐但我唔係 不過樣柒同profile話想認真就match唔到
我都係,通常唔讀自己有讀master 讀咩科都唔講
佢約我出第二次,諗緊出唔出去
絲打係咪都遇到好多搵sp既人
去啦,給多次機會自己
我會睇學歷﹐因為怕溝通唔到﹐大學又唔算難入咁都入唔到其實我會驚驚地﹐低學歷而溝通唔到唧機率比高學歷高﹐所以會盡量揀啲同程度既試﹐慳番啲時間。
當然﹐當識落個人覺得ok 先發覺佢學歷低就唔會因為呢樣嘢unfriend 番喇
次次見完一次,d仔都即問去唔去休息下/上屋企
直接約喺佢屋企meet咁佢見完咪唔會問囉
笑左,不過真係心已灰
不停無限輪迴loop
當對方(/自己)冇意思既時候,佢(/自己)都唔會再擺咁多心機同時間落去 (一開頭因為有神秘感/新鮮感會擺更多時間同心機落去),慢慢就會淡,跟住就斷。所以,唔啱就next,唔好晒時間同心機keep contact。
同我出街我保證唔問

咁多次
我都想搵個女仔認真拍拖 奈何連一個match都冇
same
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞